Un câine nebun pictează în negru bucătăria, apoi îi dă foc VIDEO

Publicat: Miercuri, 30 Mai 2012 21:13 // Actualizat: Miercuri, 30 Mai 2012 21:24 // Sursa: RTV.net

Un căţel nebunatic din rasa corgi care a dat buzna în bucătăria, a furat un spray de pictat, pe care l-a împrăştiat pe toţi pereţii. Ca şi cum nu ar fi fost suficient, spray-ul a intrat şi în cuptorul aprins, ducând la o flacără gigantică în toată camera.

Din fericire, nimeni nu a păţit nimic. Câinele Yogi este sănătos, deşi acum are botul pictat în negru, din cauza spray-ului, iar bucătăria stăpânilor va fi renovată.

Întâmplarea a avut loc în timpul filmărilor pentru o emisiune TV în care se încearcă educarea câinilor problematici. Câinele Yogi atacă toate produsele de curăţat din casă, iar stăpâna sa dorea să arate cum se comportă animalul când vede aceste produse.

Yogi a fost dus la veterinar, unde medicii s-au asigurat că este sănătos. Stăpâna sa povesteşte că animăluţul era chiar foarte fericit după întâmplare.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 iun 10:45
...este în stare de orice pentru a fura ceva de pe biroul stăpânei. Chiar dacă este micuţ de statură, el tot încearcă să sară până când reuşeşte, în cele din urmă, să ajungă pe masă. O dată ajuns acolo, se apucă de furat. ...
30 mai 21:18
...corgi care a dat buzna în bucătăria, a furat un spray de pictat, pe care l-a împrăştiat pe toţi pereţii. Citește mai departe… RTV.NET...
1
EUR
4.8393
RON
07 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H