Un câine şi-a salvat stăpânul de la moarte după ce a condus poliţia la locul accidentului unde se afla bărbatul rănit VIDEO

Un câine a impresionat o lume întreagă după ce a condus poliţia la locul accidentului de maşină unde stăpânul lui zăcea rănit, în stare gravă.

12 ian. 2022, 15:10
Un câine şi-a salvat stăpânul de la moarte după ce a condus poliţia la locul accidentului unde se afla bărbatul rănit VIDEO

Un câine din rasa ciobănesc germa, pe nume Tinsley, a condus poliţia la locul accidentului de maşină unde stăpânul lui zăcea rănit şi cu hipotermie. Poliţia din SUA a comparat întamplarea cu o poveste din seria de filme „Lassie”.

Loialitate fără margini. Câinele erou și-a salvat de la moarte stăpânul accidentat pe munte, acoperindu-l cu trupul său timp de 13 ore. „Blănosul ăsta e un miracol”

Tinsley, o cățelușă în vârstă de un an, a fost reperată luni seara pe o autostradă la graniţa dintre New Hampshire şi Vermont (nord-estul Statelor Unite), iar şoferii au apelat la forţele de ordine. Când poliţişti au încercat să prindă animalul, acesta a început să alerge până în Vermont, unde o balustradă fusese ruptă de o camionetă avariată. Stăpânul câinelui şi o altă persoană fuseseră proiectate în afara autovehiculului şi sufereau de hipotermie, scrie Agerpres.

„A devenit rapid evident că Tinsley a condus (poliţia) la locul accidentului şi la răniţi”, au indicat forţele de ordine din New Hampshire pe Facebook.

„Ei au intuit că femela încerca să le arate ceva pentru că aceasta continua să îi ocolească, însă nu a fugit”, a declarat poliţistul Daniel Baldassarre postului local WCVB.

„Într-un fel îi chema să o urmeze, ceea ce ei au făcut şi, spre surprinderea lor, privind dincolo de balustrada avariată, dedesubt, în direcţia în care se uita câinele, cu greu le-a venit să creadă”, a adăugat el.

„Pentru cei care îşi amintesc, pot să compar asta cu o poveste reală din „Lassie”, în care oamenii se află în suferinţă, iar câinele merge să caute ajutoare pe care le aduce în locul respectiv”, a adăugat Baldassarre. Cam Laundry, stăpânul animalului, a spus că ciobănescul german va fi recompensat pentru inteligenţa sa şi ajutorul pe care i l-a acordat.

Acesta a spus că Tinsley este îngerul său păzitor. Bărbatul nu a suferit răni garve şi se află într-o stare bună, relatează Adevarul.ro.

Moment emoționant! Cățelușa Cassie și-a revăzut stăpânii, la opt ani după ce a fost furată din grădina familiei – VIDEO

Cassie era doar o cățelușă atunci când a fost furată din grădina familiei din Sussex. S-a întâmplat în 2013, iar de atunci familia a crezut că nu o va mai revedea niciodată.

Au rămas uimiți cu toții, opt ani mai târziu, când Cassie s-a întors. Și nu a venit singură, ci alături de cei trei cățeluși ai ei.

Momentul emoționant în care un câine enorm întâlnește pentru prima dată cinci pui de cățel abandonați VIDEO

Revederea a fost de-a dreptul emoționantă și a fost surprinsă chiar de polițiști, într-un videoclip. Familia lui Cassie a izbucnit în lacrimi în timp ce o privea cum coboară din spatele dubei oamenilor legii.

Stăpânii au fost avertizați că e posibil ca Cassie să fie diferită față de cățelușa cu care erau ei obișnuiți, fiind atât de mult timp departe de casă. Totuși, patrupedul s-a acomodat foarte repede în vechea și, totodată, noua ei familie.

Cassie a fost găsită în timpul vizitelor polițiștilor la mai multe ferme de animale. A fost recuperată în siguranță, împreună cu trei cățeluși despre care se crede că sunt ai ei și care acum au și ei o casă.

„Suntem atât de recunoscători că o avem pe Cassie înapoi acasă, după opt ani de când am fost despărțiți de ea. Cassie s-a instalat foarte bine și se bucură de plimbările ei zilnice. În ceea ce privește cei trei cățeluși, toți au plecat în case bune și își iubesc noua viață de familie”, au spus stăpânii cățelușei, potrivit Metro.