Un cal a scăpat din frâie şi a luat-o razna prin oraş. S-a oprit unde te-ai fi aşteptat mai puţin

Situaţie de urgenţă mai puţin obişnuită în Bistriţa. Un cal rătăcit şi hotărât să se bucure de natură le-a dat bătăi de cap autorităţilor.

RomaniaTV.net
22 apr. 2015, 12:27
Un cal a scăpat din frâie şi a luat-o razna prin oraş. S-a oprit unde te-ai fi aşteptat mai puţin

Scăpat de sub ochii stăpânului, calul a alergat pe străzi şi s-a oprit în grădina unui hotel, de unde nu a mai vrut în niciun chip să plece, potrivit România TV

Un trecător mai curajos a încercat să îl scoată de acolo, însă animalul s-a speriat. Angajaţii hotelului au chemat poliţia, însă nici agenţii nu s-au priceput să gestioneze situaţia.

După o oră, calul a fost scos din oraş. Dacă trecătorii s-au amuzat pe seama calului ieșit la plimbare, angajații hotelului au fost revoltați că animalul se plimbă prin fața complexului și nimeni nu intervine să readucă peisajul la starea inițială, fără cai.

Între timp, ignorând toată agitația celor de la hotel, calul dădea ture și se bucura de iarba din grădina hotelului. La un moment dat, s-a speriat după ce a fost izgonit dintr-o parte în alta și era cât pe ce să facă și victime după ce a luat-o la galop pe trotuar, printre oameni și copiii veniți să vadă grozăvia, scrie bistriţeanul.ro.

Cel care a rezolvat problema a fost un bărbat care se afla în zonă și, mai curajos, a scos calul din grădină și s-a îndreptat cu el spre lac. Doar că la jumătatea drumului, animalul s-a întors și a pornit în galop spre grădina din care a fost luat și pentru care făcuse o pasiune. Într-un final, calul a fost condus spre ieșirea din oraș, iar polițiștii încearcă să-i găsească stăpânul pentru a-și recupera calul și pentru a fi tras la răspundere – o amendă pentru neglijența sa.