Un călător a tras de sistemul de alarmă în METROU, la Universitate – Trenul a fost EVACUAT de urgență

A fost tras de sistemul de alarmă de către un călător în apropierea stației Universitate în trenul care a plecat din Pipera spre Berceni. Toți călătorii au fost evacuați.

15 mai 2023, 19:06
Un călător a tras de sistemul de alarmă în METROU, la Universitate – Trenul a fost EVACUAT de urgență

Semna de alarmă tras la metrou, a fost panică. „La 18.35, trenul care a plecat din Pipera spre Berceni a fost tras de sistemul de alarmă de către un călător în apropierea stației Universitate. Din această cauză trenul a trebuit să se retragă în depou pentru analiză și verificări. Călătorii au fost debarcați la stația Universitate și au continuat deplasarea cu următorul tren sosit în stație. Prezentam scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, a transmis Metrorex.

România nu va pierde banii din PNRR pentru metroul din Cluj. Nicolae Ciucă: „Tocmai am discutat cu domnul primar Boc. Pe 25 mergem la semnarea contractelor”
Sursa citată a precizat că pasagerii au fost debarcaţi din metrou la staţia Universitate şi au continuat deplasarea cu alte garnituri.

”Prezentam scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, a mai transmis compania. Potrivit martorilor, în staţie s-a produs aglomeraţie, iar călătorii au fost obligaţi să aştepte mai multe garnituri de metrou pentru a pleca din staţie, întrucât majoritatea trenurilor erau pline.

Citeşte şi

S-a semnat contractul pentru construirea metroului până la Aeroportul Otopeni. Lucrările vor fi gata în anul 2027, promit autoritățile