Accident grav produs de un camionagiu BEAT TURTĂ. FOTO

Un ieşean de 36 de ani a pierdut controlul asupra camionului pe care-l conducea şi s-a răsturnat pe contrasens, după ce în prealabil a acroşat două autoturisme staţionate la semafor. In urma impactului, o şoferiţă s-a ales cu leziuni minore. Camionagiul a fost testat cu aparatul etilotest, rezulatul fiind de 1,01 mg/l

04 nov. 2014, 09:29

Un accident spectaculos ce se putea transforma într-o adevărată tragedie a avut loc luni seară în cartierul Obcini, Suceava, scrie obiectivdesuceava.ro. Mihai Ciuntu, de 36 de ani, din oraşul Târgu Frumos, judeţul Iaşi, conducea camionul MAN dinspre Galleria spre centru oraşului. La un moment dat, la intersecţia cu strada Bistriţei, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat, nu înainte de a acroşa două autoturisme staţionate la semafor.

Citeşte şi Accident TERIBIL. Maşină spulberată de tren în Tunari. Un copil de 8 ani a decedat VIDEO

In urma impactului, o femeie care se afla la volanul uneia dintre maşinile izbite de camion a fost rănită uşor. Aceasta a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la spital, unde medicii au diagnosticat-o cu „contuzie genunchi”, fără a rămâne internată. Ieşeanul care a provocat acest accident, venea tocmai de la Târgu Frumos şi transporta praf de cărbune care s-a împrăştiat pe carosabil. Individul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Citeşte şi Accident GRAV în Gorj. Opt persoane au fost RĂNITE

Un şofer care a asistat la întreaga scenă a povestit că „stăteam la semafor la culoarea roşie, când deodată de pe sensul opus a venit camionul către noi. Soferul camionului a încercat să evite impactul însă a lovit o maşină pe care a învărtit-o de câteva ori. Femeia de la volan a rămas fără reacţie şi am crezut în primă fază că este rănită foarte grav, însă imediat un bărbat s-a apropiat de portiera ei, iar şoferiţa i-a făcut semn că este bine”.