Un campion al României s-a lăsat de fotbal la 29 DE ANI. Ce lucrează ACUM

Laurentiu Petean, campion cu Otelul Galati, s-a lasat de fotbal la doar 29 de ani, dezgustat de faptul ca nu si-a primit salariul de mai multe luni, si s-a angajat la un hotel din orasul german Freiburg.

25 ian. 2017, 14:12
Un campion al României s-a lăsat de fotbal la 29 DE ANI. Ce lucrează ACUM

Laurentiu Petean a luat aceasta decizie pentru a avea un salariu stabil, din care poate plati tratamentul mamei sale, diagnosticata cu cancer.

„Stateam acasa impreuna cu mama si discutam despre viitorul meu in fotbal. Dupa doua ore am decis sa ma las. Nu am bani, am jucat 23 de ani de ani fotbal, dar n-o pot face la infinit. Mama mea are cancer, iar ultima mea echipa nu mi-a platit salariul pentru cinci luni, asa ca am decis sa ma retrag si sa-mi caut un loc de munca cu un salariu stabil”, a spus Laurentiu Petean pentru The Independent.

„Sunt un adult si trebuie sa-mi construiesc o viata. Iubesc fotbalul si in cele doua ore de antrenament pe zi uitam de toate, de probleme, de cancerul mamei, de faptul ca nu eram platit. Dar toate au o limita, trebuie sa-mi construiesc un viitor, iar in fotbalul romanesc nu este posibil”, a completat Laurentiu Petean.

Acum, fostul fotbalist s-a angajat astfel la un hotel din Germania: „Miercuri este prima mea zi de munca. Prima zi din noua mea viata. Am 29 de ani si asta nu e ce as fi facut cu viata mea. Iubesc fotbalul mai mult decat viata mea. Dar… Acum sunt in Freiburg, lucrez la un hotel, unde fac de toate”.