Un candidat la alegerile prezidenţiale a dispărut! SPP a sesizat Poliţia

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, a dispărut din hotelul în care era cazat la Cluj Napoca. SPP, cel care se ocupă cu paza acestuia, a sesizat Poliția.

07 nov. 2019, 18:24
Un candidat la alegerile prezidenţiale a dispărut! SPP a sesizat Poliţia

Ninel Peia a fost surprins de camerele de supraveghere părăsind hotelul la ora 1.17.

„În această dupa amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie si Paza despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza mun. Cluj-Napoca, iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon.

In cauza se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție si paza doar pe perioada activitatilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind vazut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute.”, precizează IPJ Cluj.

Candidaţi la prezidenţiale, anchetaţi penal. Riscă să ajungă după gratii pentru falsificare de semnături

Deputatul Ninel Peia a fost exclus din PSD, în urma unor declaraţii care au deranjat conducere partidului.

„Nu știu care este agenda dlui Ninel Peia, dar constat cu părere de rău că este foarte diferită de cea a PSD, iar prin luările sale de poziție din ultima vreme, făcute în nume personal, se plasează singur în afara partidului. Suntem într-un an electoral și nu ne permitem niciun fel de derapaje, nici de la linia politică asumată de partid, nici de la bunul simț”, spunea atunci Liviu Dragnea.