Un candidat la primărie promite POMI FRUCTIFERI în staţiile de tramvai şi PEPENI pe maidane

Este expert la Primăria Capitalei şi le-a sprijinit în trecut pe Elena Băsescu şi Elena Udrea. Acum, vrea să devină primar la sector 5 şi şi-a propus să îi surclaseze pe contracandidaţii "scursuri". Este intrigat că vor să devină primari "travestitul Garcea" şi "ţăranul Atănăsoaei", dar el are planuri mari ca viitor edil: să planteze pomi fructiferi în fiecare staţie de tramvai şi pepeni pe maidanele din Ferentari. Şi încă ceva: să-şi cumpere BMW.

RomaniaTV.net
08 mai 2012, 10:53

Edu Adrian candidează la primăria sectorului 5 din partea Partidului România Europeană. Pe contul său de Facebook, se prezintă că este expert la primăria Capitalei şi că a absolvit Universitatea Dimitrie Cantemir. În rest, multe poze, cu Oprescu, Elena Băsescu, Elena Udrea, Silviu Prigoană etc şi o campanie virulentă împotriva contracandidaţilor săi.

Candidaţii U.N.P.R. – P.D.L. – UDMR – PSM  nu au domiciliul în sectorul 5, nu sunt cunoscuşi şi nu au valoare. De ce au tupeul să candideze în acest sector ? După părerea lor de ameţişi şi de travestiţi {GARCEA-LEANA} şi de plătiori fraieri cred că vor câştiga ceva în sectorul 5. Niciodată. Niciodată„, este unul dintre mesajele postate pe cont.

Dupa ce am vazut ce candidati necunoscuti vor primaria sectorului 5 am decis sa fac bascalie de acesti tarani necunoscuti care nu am treaba in sectorul 5… ce spaga au dat partidelor ?„, sună un al doilea.

Despre contra- candidatii : CAVA-DORO NISTE TARANI . cred ca au gresit sectorul acesti parveniti care au platit sa candideze – despre travestitul GARCEA sau LEANA un MASCARICI PENTRU FRAIERI TARANI , despre TARANUL MOLDOVEAN ATANASOAIE un necunoscut care sa nascut si a trait printre vaci , si despre rasistul u.n.p.r.-ist un functionar care sa vrea primar stimati contra-candidati sa va fie rusine ca vreti sa pacaliti oameni din sectorul 5 cu vrajeli si minciuni gogonate. NOI NU SUNTEM TARANI -NOI SUNTEM BUCURESTENI SI VA FI FOARTE GREU IN SECTORUL 5 BUCURESTI„, mai scrie Edu Adrian.

Într-o declaraţie pentru Inpolitics, candidatul se laudă că a sprijinit-o pe mezina preşedintelui, Elena Băsescu, dar şi pe Elena Udrea şi îşi prezintă  planurile în cazul în care îi va lua scaunul lui Marian vanghelie.

„Da, în trecut eu am susţinut-o pe Elena Băsescu. Chiar şi pe Elena Udrea. Dar, apoi am văzut dezastrul pe care l-a cauzat guvernarea PDL. Aşa că m-am gândit să candidez la Primăria Sectorului 5. Pe mine nu mă interesează reabilitarea termică a blocurilor şi infrastructura. Foamea este principala problemă a oamenilor, şi a ţiganilor care locuiesc în Sectorul 5. Să ţineţi minte: Ceauşescu a păţit ce a păţit fiindcă românilor le era foame. Eu am nişte proiecte cât se poate de originale. Dacă voi câştiga funcţia de primar, promit să plantez lângă fiecare staţie de tramvai pomi fructiferi – pruni, meri, peri – pentru ca cetăţenii să aibă ce mânca. Pe maidanele din Ferentari se pot planta pepeni. Cât despre mine, dacă o să câştig primăria, o să-mi cumpăr un BMW. Doamne ajută!„.