Un cântăreţ celebru a ieşit din ÎNCHISOARE. Foştii colegi îl fac praf: Mă feresc de asemenea oameni

Alin Lupşa a dat scena la schimb pe celulă și un an şi trei luni și-a petrecut timpul în spatele gratiilor. După ce a fost eliberat, fostul component al trupei "Gaz pe Foc" a fost întâmpinat de foștii colegi de trupă cu cuvinte dure.

20 feb. 2015, 07:51
Un cântăreţ celebru a ieşit din ÎNCHISOARE. Foştii colegi îl fac praf: Mă feresc de asemenea oameni

Un fost component al trupei „Gaz pe Foc” face mărturisiri incendiare, pentru Spynews.ro, referitoare la adevăratul caracter şi cum era catalogat Alin Lupşa încă de pe vremea când au reînfiinţat trupa. Din păcate, nici unul dintre cei trei foşti componenţi ai trupei nu au mai păstrat legătura cu Alin, după ce acesta a fost arestat.

Eu am rupt orice legătură cu Alin! Omul e pe o energie dubioasă. Eu pur şi simplu simt ce emană oamenii, iar la el nu e ok! Mă feresc de asemenea specii de oameni! Felul în care am interacţionat noi a fost cum nu trebuia. Eu am încercat să ne înțelegem, dar aveam idei diferite! Este un oportunist„, a declarat Gabriel Bălașa, fost component al trupei „Gaz pe Foc”.

Se pare că pe cei patru foşti colegi de trupă nu i-a legat decât muzica, între ei nu a fost o prietenie adevărată, iar aceştia aveau idei şi gânduri total diferite care nu erau împărtăşite între ei.

Trupa „Gaz pe Foc” s-a reunit în urmă cu un an şi jumătate, iar ideea a fost chiar a lui Alin. Artistul a venit cu ideea aşa că i-a chemat pe ceilalti trei şi le-a propus să reia trupa Gaz pe Foc, iar aceştia au fost de acord. Nu s-au bucurat de un foarte mare succes pentru că la mai puţin de 3 luni de când au reunit formaţia, totul s-a destrămat odată cu arestarea lui Alin Lupşa.

Citeşte şi Unul din membrii trupei Gaz pe Foc, condamnat la închisoare chiar înainte de lansarea noului videoclip