Unul din membrii trupei Gaz pe Foc, condamnat la închisoare chiar înainte de lansarea noului videoclip

Vedetă încarcerată exact când urma să plece în turneu alături de colegii de trupă. Alin Lupşa, de la Gaz pe Foc, a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru trafic de influenţă în acelaşi dosar în care a primit trei ani cu executare şi fostul deputat Nicolae Vasilescu. Lupşa şi colegii săi din trupă au apucat să filmeze doar noul videoclip înainte de a ajunge după gratii.

RomaniaTV.net
14 dec. 2013, 08:33

Alin Lupşa şi Paul Panait vor să relanseze trupa Gaz pe Foc, însă tocmai înainte de lansarea noului lor videoclip, Lupşa a fost condamnat la închisoare pentru trafic de influenţă.

Decizia Înaltei Curţi de Justiţie şi Casaţie este definitivă şi irevocabilă. Cântăreţul Alin Lupşa, de profesie medic stomatolog, omul de afaceri Eugeniu Mija şi deputatul Nicolae Vasilescu au fost găsiţi vinovaţi în dosarul cunoscut sub numele „Bani pentru şefi din CJC”.

Trupa Gaz pe Foc va continua. Voi cânta eu cu instrumentiştii. Suntem alături de Alin şi de familia lui. Voi colabora cu CRBL”, a explicat Paul Panait într-o emisiune TV.