O trupă de succes de la noi SE DESTRAMĂ. Unul dintre membri are MARI probleme de sănătate

Trupa MAXIM, care anul acesta avut un succes nebun, este la un pas de a se destrama. Unul dintre băieţi a anunţat că se retrage din formaţie din cauza unor probleme de sănătate.

RomaniaTV.net
27 dec. 2015, 15:47

Marcus, unul dintre membrii trupei Maxim, şi-a anunţat prietenii virtuali că pleacă din formaţie din cauza unor probleme de sănătate a căror natură nu a dorit să o dezvăluie.

„As dori sa pot scrie tot ce simt dar cuvintele sunt de prisos in aceste momente. Este timpul si datoria mea sa va anunt ca din motive medicale drumul meu in trupa MAXIM va inceta incepand cu data de 1 ianuarie 2016, pentru o perioada nedeterminata. NU VREAU, dar sunt probleme de sanatate care ma obliga sa aleg un alt drum in viata.

Va multumesc VOUA, celor care mi-ati dat sansa sa-mi urmez vocatia si menirea, talentul, dreptul de a crea, de a visa si de a spune prin cantec tot ce era mai frumos in mine. Multumesc pentru 2 ani minunati in care am trait cele mai frumoase experiente si momente de nedescris. Impreuna cu voi, familia MAXIM, vom sustine in continuare trupa, care mai are foarte multe lucruri frumoase de spus. Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: MULTUMESC! MARCUS”, a scris Marcus pe reteaua de socializare.