Un căţel a fost împuşcat de două ori atunci când a sărit să apere o fetiţă de doi hoţi înarmaţi

Un câine din rasa Yorkie a devenit un erou atunci când a salvat o fetiţă din mâinile unor tâlhari înarmaţi. În timpul misiunii de salvare, micul animal a fost împuşcat de două ori, însă a reuşit să gonească hoţii de pe proprietatea casei. 

04 mart. 2020, 14:47

Starla este un căţel de statură mică, din rasa Yorkie, care îşi petrecea după amiaza alături de stăpâna lui, o fetiţă cu vâsta de până în 10 ani, la reședința Ewing din South Fulton, Georgia. 

Însă lucrurile nu au fost prea liniştite, pentru că pe 3 martie, în jurul orei 15:00, doi bărbaţi înarmaţi au încercat să jefuiască locuinţa în care se aflau cei doi. 

Dion Ewing a explicat ABSNews cum s-a desfășurat incidentul. Nepoata ei era acasă singură la vremea respectivă, doar cu Starla, care îi ţinea companie, până când pacea ei a fost tulburată când doi bărbați au apărut în locuinţă. Dion a spus că „nepoata a primit o alertă la telefon despre cineva care se apropie.” Fetiţa a trebuit să stea și să se uite în timp ce bărbații încercau să intre în casă.

Citeşte şi: Un căţeluş care şi-a pierdut botul după ce a fost împuşcat, a fost adoptat după ce a suferit o intervenţie chirurgicală

Unul dintre ei a încercat să spargă uşa, iar după câteva lovituri puternice au reuşit să intre în casă. De îndată ce au intrat, Starla s-a repezit la tâlhari. Cu toate acestea, în timpul acţiunii, a fost împușcată de două ori. Din fericire, Starla a distras intruşii și i-a oferit nepoatei lui Dion un moment să scape prin garaj.

Chiar dacă a fost împuşcată de două ori, o dată în piciorul din spate şi o data în piciorul din faţa, câţeluşa a continuat să alunge tâlharii şi să salveze copilul. Acum se află la recuperare şi chiar dacă este un câine de talie mică, a fost mai curajos decât un câine de pază normal. 

În acest timp, o anchetă este în desfăşurare pentru a prinde tâlhari.