Primele IMAGINI cu Elodia şi Cristian Cioacă în vacanţă VIDEO

Pe Internet a apărut un filmuleț care îi arată pe Elodia și Cristian Cioacă, filmându-se în vacanță. Şi procesul are parte de o premieră. Vocea fostei avocate se aude pentru prima dată de la dispariţia sa misterioasă. Avocata lui Cioacă a depus la dosar un CD cu o discuţie dintre cei doi soţi. Ei par să formeze o familie fericită, iar Elodia foloseşte în mod repetat cuvintele "mirobolant" şi "mirific".

29 mai 2013, 07:35
Primele IMAGINI cu Elodia şi Cristian Cioacă în vacanţă VIDEO

Tot mai mulţi martori spun că au văzut-o pe Elodia Ghinescu, dar o singură persoană spune că ar fi şi auzit-o pe Elodia după dispariţia acesteia. Avocata Maria Vasii, apărătoarea lui Cristian Cioacă a depus în instanţă un dialog  dintre clientul ei, Cioacă, şi Elodia. Mai precis, un CD cu înregistrarea amprentei vocale a avocatei dispărute, scrie ziarulring.ro.

Depunerea amprentei vocale în instanţă trebuie legată de declaraţia martorei Dinu Diana, care a afirmat atât în declaraţia proprie, cât şi într-o discuţie cu unul dintre martorii audiaţi astăzi (n.r. – marţi) că spre sfârşitul lunii septembrie a fost sunată de o femeie de pe un număr necunoscut care i-a reproşat batjocoritor că este interesată de relaţii cu bărbaţi căsătoriţi. Iar martorul audiat azi (n.r. – marţi) a declarat că, într-o discuţie cu Diana Dinu (n.r. – fostă Precup), aceasta (n.r. – fostă iubită a lui Cristian Cioacă) i-a spus că a recunoscut vocea Elodiei. Şi atunci eu am depus astăzi o înregistrare cu vocea Elodiei, insistând în audierea acestei martore care a spus că este gravidă şi nu se poate prezenta. Eu am depus vocea Elodiei în instanţă pentru a-i fi prezentată martorei, să vedem dacă o recunoaşte. Martora cunoştea vocea Elodiei pentru că au fost împreună în vacanţă, în Veneţia, timp de o săptămână„, a spus avocata Maria Vasii.

Pe înregistrarea audio, publicată de ziarul Ring, se aude cum fosta avocată şi poliţistul se filmează în casă şi par un cuplu fericit. Avocata foloseşte în mod repetat cuvintele „mirific” şi „mirobolant”.

Invocând prevederi legale din dreptul românesc şi european, inclusiv Convenţia europeană a Drepturilor Omului, inculpatul Critian Cioacă a cerut instanţei, prin avocatul său Maria Vasii, încuvinţarea unei liste de peste 30 de probe. În afară de „amprenta vocală” pe care a depus-o instanţei pentru a fi căutată Elodia prin interpol şi în acest mod, sunt solicitate numeroase contraexpertize şi audieri de martori printre care şi celebrul anchetator Marius Iacob, chemat în faţa instanţei în legătură cu obiectele din râpă.

Citeşte şi Elodia, BĂTUTĂ de AMANT în Dubai: Am avut o neînţelegere şi i-am dat o palmă peste faţă