Un celebru actor român a descoperit îngrozit că mormântul tatălui său a dispărut

Actorul Ion Haiduc a avut parte zilele trecute, in timpul unei vizite in orasul sau natal, de socul vietii sale.

22 iul. 2014, 04:33
Un celebru actor român a descoperit îngrozit că mormântul tatălui său a dispărut

Nu e scenariul unui film de groaza de la Hollywood si nici fictiune. E adevarul crud si dureros descoperit recent de actorul Ion Haiduc, in ziua in care a mers sa aprinda o lumanare la mormantul tatalui sau. Decedat in urma cu 30 de ani, parintele artistului a fost ingropat in cimitirul din localitatea natala, undeva in zona Bistritei si, ani la rand, pentru a-i aduce un omagiu si aprinde o lumanare, Ion Haiduc a batut distanta Bucuresti-Bistrita.

Artistul obisnuia sa stea vreme de cateva ceasuri la mormant ca sa se reculeaga. Aprindea lumanari si platea pe cineva sa ingrijeasca locul de veci, dupa care pleca si isi vedea de drumuri venind la groapa tatalui ori de cate ori simtea nevoia si avea timp.

Am cautat mormantul tatalui meu. Se pare ca cineva a cumparat locul cu tot cu el si nu l-am mai gasit. Mi-e teama ca nu mai pot face nimic. E un cimitir foarte mare si dezordonat, lasat in paragina pentru ca peste drum cineva a luat abuziv un teren si a facut un alt cimitir particular. Nici de administrarea celuilalt nu se ingrijeste nimeni. Am vazut oseminte la suprafata….. nu va mai spun. Tata a fost sef de gara CFR acolo si nimeni nu mai stie nimic”, a povestit Ion Haiduc spunand ca nu este exclus ca in zona sa se fi facut afaceri cu locuri de veci.

Citeşte mai mult pe wowbiz.ro