Un celebru artist internațional a murit în brațele mamei, după ce căzut de la etajul 5. Se căsătorise de 2 săptămâni

Un îndrăgit artist internațional a murit la vârsta de doar 23 de ani, chiar în brațele mamei sale, după ce cântărețul a căzut de la etajul 5 al unui bloc.

18 mai 2021, 12:47

MC Kevin, un celebru artist brazilian, a murit la vârsta de doar 23 de ani, chiar în brațele mamei sale, după ce cântărețul a căzut în condiții suspecte, de la etajul 5 al unui bloc.

Cântărețul, care tocmai luase cu asalt industria muzicii internaționale, părea că duce o viață perfectă, mai ales că, cu doar două săptămâni înainte de moartea timpurie, tânărul se căsătorise cu iubita lui, Deolane Bezerra, avocată specializată în criminalistică. Cuplul părea foarte feiricit, iar nunta avusese loc pe o plajă splendidă din Mexic.

Tragicul eveniment s-a întâmplat într-un hotel din cartierul brazilian Barra da Tijuca. La scurt timp după ce artistul a căzut în gol de la etajul 5 al clădirii în care se afla, au venit și autoritățile care au constatat că tânărul se afla încă în viață și respira foarte greu. În ciuda faptului că se afla într-o stare gravă, bărbatul era semiconștient.

Ultimele cuvinte ale celebrului artist care a murit: „Te iubesc mamă”

Mama lui a fost, de asemenea, prezentă la locul accidentului, ca să-și țină fiul în brațe în ultimele clipe. Tânărul și-a adunat puterile cât să mărturisească mamei sale că o iubește, apoi și-a dat suflarea în brațele celei care i-a dat viață, notează Viva.

Mama artistului a făcut o dezvăluire cutremurătoare, femeia a afirmat, copleșită de durere, că ultimele cuvinte ale fiului ei au fost „Te iubesc mamă”.

Soția cântărețului brazilian, îndurerată de pierderea celui pe care îl considera jumătatea sa, a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare, în care și-a dezvăluit nu numai iubirea pe care i-o va purta mereu, dar și recunoștința pentru clipele petrecute împreună.

„Ești și vei fi mereu iubirea vieții mele, cea mai frumoasă iubire pe care am avut-o, omul care m-a iubit și m-a admirat cel mai mult! Mergi cu Dumnezeu, băiete, te voi iubi mereu!’, a scris Deolane Bezerra.