Gabi Bădălău o vrea înapoi pe Claudia Pătrășcanu: „E iubirea vieții mele!”

Gabi Bădălău a dat de înțeles că o vrea înapoi pe Claudia Pătrășcanu, cu care se află în plin proces de divorț. Afaceristul s-a iubit ultima oară cu Bianca Drăguşanu, dar are ca "victime" mai multe dive din showbiz-ul de la noi.

23 mart. 2021, 14:26
Gabi Bădălău o vrea înapoi pe Claudia Pătrășcanu: „E iubirea vieții mele!”

Gabi Bădălău o vrea înapoi pe Claudia Pătrășcanu. După ce și-au adresat cuvinte dure, afaceristul speră la o împăcare cu mama copiilor săi. Conform SpyNews, Bădălău ar fi discutat de curând la telefon cu o apropiată de-a Claudiei, căreia i-ar fi spus adevăratele intenții în privința artistei.

Gabi Bădălău o vrea înapoi pe Claudia Pătrășcanu

Astfel, Bădălău ar fi izbucnit şi i-ar fi mărturisit apropiatei mamei copiilor săi că, de fapt, pe Claudia ar dori-o și nu pe Bianca Drăgușanu. „Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia am iubit-o și o s-o iubesc toată viața”, ar fi spus Bădălău. Acesta și-ar fi deschis sufletul atât de tare, încât i-ar fi transmis apropiatei Claudiei Pătrășcanu că faimoasa cântăreață este dragostea vieții sale, lucru ce ne surprinde, având în vedere ipostazele controversate în care s-a afișat alături de Bianca Drăgușanu, cum ar fi cele de la ziua ei de naștere. „Claudia este iubirea vieții mele”, i-ar fi spus Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău i-a spus Claudiei Pătrăşcanu cu cine a înșelat-o. Nume cunoscute pe listă: „Diana Munteanu, de la el știu… Și Daniela Crudu!”

În acest moment, ar exista deja patru situaţii în care Bădălău a mers să-și ia copiii de la Claudia, însă cei mici nu ar fi vrut să meargă, mai exact fiul cel mare. În acest sens ar exista dovezi inclusiv la Protecția Copilului cum că cei mici nu vor să meargă, iar aceste probe ar urma să fie atașate la dosarul de custodie.

Claudia Pătrășcanu, părăsită de fostul iubit chiar înainte de nuntă. Finalul şocant al relaţiei cu un celebru afacerist

Între timp, Claudia Pătrășcanu a postat pe rețelele de socializare mai multe filmări de la nunta cu Gabi Bădălău, la scurt timp după ce au părut informațiile conform cărora acesta i-ar fi jurat iubire eternă.