Un celebru artist român aruncă bomba! „M-aş căsători cu Simona Halep din interes”

Simona Halep nu duce lipsă de pretendenţi după ce a divorţat de Toni Iuruc, la nici un an de la cununia civilă şi cu doar o lună înainte de cununia religioasă. Un cunoscut artist de la noi este gata să o ceară de soţie pe sportivă.

08 dec. 2022, 16:54
Un celebru artist român aruncă bomba! „M-aş căsători cu Simona Halep din interes”
Un celebru artist român aruncă bomba! "M-aş căsători cu Simona Halep din interes"

Un celebru artist român aruncă bomba! Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a fost întrebat în emisiunea lui Cătălin Măruță cu ce vedetă din țara noastră s-ar căsători, iar răspunsul a luat prin surprindere pe toată lumea.

„Simona Halep! Dar lasă-mă să spun de ce! Pentru că m-aș ajuta de relațiile ei să-l întâlnesc pe Roger Federer, să pot juca cu rafael Nadal”, a spus Cornel Ilie. „Deci te-ai căsători din interes cu ea?”, a fost întrebat artistul, care a răspuns afirmativ: „Da, da!”.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul de dopaj al Simonei Halep. „A oferit dovezi decisive”

Simona Halep nu a mai fost implicată în vreo relaţie după divorţul de Toni Iuruc, iar în ultima perioadă a fost implicată într-un scandal de dopaj, după ce a picat un test antidoping la roxadustat, după primul tur de la US Open 2022.

Potrivit ANAD, roxadustat este o „substanţă nespecifică”, iar Simona Halep nu poate primi o suspendare mai mică de 12 luni, indiferent care sunt circumstanțele atenuante. Dacă se dovedeşte încălcarea intenţionată a listei interzise impuse de Agenția Mondială Antidoping (WADA), perioada de suspendare este de patru ani.

Citeşte şi: Ce decizie au luat sponsorii Simonei Halep după scandalul de dopaj. Câţi bani încasa fostul lider WTA în fiecare an VIDEO

În schimb, Cristian Jura, judecător la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne, susţine că acest caz poate lua o turnură diferită: „Se pare că s-a identificat modalitatea prin care roxadustatul a pătruns în organismul sportivei, și anume prin ingerarea unui supliment alimentar contaminat. Produsul contaminat este un produs care conține o substanță interzisă care nu este precizată pe eticheta produsului sau în informațiile accesibile printr-un demers rezonabil de căutare pe internet”.