Un celebru chef din Cluj, BĂTUT la o petrecere cu polițiști! Este la un pas de moarte

Chef Adrian Pop este la un pas de moarte după ce a fost bătut cu sălbăticie la o petrecere organizată în Cluj! La eveniment au fost prezenți mai mulți polițiști.

12 mart. 2021, 12:39
Un celebru chef din Cluj, BĂTUT la o petrecere cu polițiști! Este la un pas de moarte

Un celebru chef din Cluj, BĂTUT la o petrecere cu polițiști! Adrian Pop a fost preluat de un echipaj de Terapie Intensivă SMURD de la un local din Apahida, fiind transportat de urgență la UPU Cluj, iar de acolo la Spitalul de Neurochirurgie.

În seara de sâmbătă, Adrian Pop a plecat din comuna clujeană Suatu, alături de un grup de persoane, printre care și doi oameni ai legii. Unul dintre aceștia sărbătorindu-și ziua de naștere. Surse din cadrul IPJ Cluj au precizat că oamenii legi și grupul lor de prieteni au sărbătorit la un local, iar ulterior au plecat în comuna Suatu pentru a continua petrecerea. Însă, au revenit la localul din Apahida.

Citește și: Lovitură pentru utilizatorii Netflix! Aplicația va restricționa folosirea contului de către mai multe persoane

Un celebru chef din Cluj, BĂTUT la o petrecere cu polițiști! Celebrul chef ar fi fost agresat de unul dintre participanții la eveniment, polițiștii susțin că acesta a fost găsit în stare de comă.

În timpul chefului, Adrian Pop a ieșit afară, însoțit de un alt bărbat. Ultimul prieten care l-a văzut stând în picioare a povestit că nimic nu prevestea tragedia. Bărbatul ar fi ieșit afară alături de un bărbat tatuat: „era unul mai mare și tatuat. Am aflat că era cumnatul polițistului Marchiș, sărbătoritul. Nu părea să fie scandal sau supărare”, a povestit bărbatul pentru EVZ.

„Cert este că la un moment dat, chef Adrian Pop a ieșit afară, urmat de persoana respectivă. El nu fuma și m-am gândit că poate iasă să discute. Nu au trecut nici 30 de secunde și persoana respectiv și-a băgat capul pe ușă și a zis ceva de genul: haideți luați-vă bucătarul sau bucătarul e la pământ. Ceva de genul ăsta,” a adăugat.

„Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. În referire la desfășurarea evenimentului privat, împrejurare prin care s-ar fi încălcat interdicțiile impuse în perioada stării de urgență și la care ar fi participat doi polițisti clujeni, precizăm că la data de 10 martie a.c., conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări”, a transmis IPJ Cluj.