Un celebru influencer a murit chiar în timp ce filma un videoclip pentru canalul lui de YouTube

Albert Dyrlund, 22 de ani, unul dintre cei mai populari influenceri din Danemarca, şi-a găsit sfârşitul în timp ce realiza o filmare pentru canalul său de YouTube. Tânărul, aflat pe muntele Seceda din Dolomiți, a căzut de la 200 de metri înalțime și a murit pe loc.

30 iul. 2021, 23:30
Un celebru influencer a murit chiar în timp ce filma un videoclip pentru canalul lui de YouTube

Un celebru influencer a murit. Moartea lui Dyrlund a fost confirmată și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei pentru presa locală, dar şi de mama tânărului. Vibe Jørger Jensen a explicat că fiul ei a căzut de la 200 de metri miercuri, 28 iulie, în timp ce filma un videoclip pentru canalul său. „Suntem răpuși de tristețe”, a spus ea.

Un celebru influencer a murit după ce a căzut de la 200 m înălţime

Mass-media italiană a relatat, de asemenea, despre tânărul care a căzut de pe Muntele Seceda din Val Gardena în timp ce filma videoclipul. Raportul poliției afirmă că, la faţa locului, a ajuns un elicopter de salvare, dar echipajul nu a mai putut face nimic pentru tânăr, declarându-i moartea pe loc.

Citeste si Andreea Marin şi iubitul ei, surprinşi alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck pe străzile din Capri. VIDEO

Cunoscutul influencer avea 224.000 de adepți și 168.000 de abonați YouTube pe Instagram. În 2018 a jucat în filmul Team Albert, o comedie despre încercarea de a-și câștiga existența de pe YouTube, care a câștigat premiul publicului la premiile Robert din 2019 pentru filmele daneze.

De asemenea, a fost celebru pentru videoclipuri și scheciuri. Printre hiturile sale se-numără melodiile „emoji”, „Waffles”, „Ulla” și „Summer”.

Citeste si Oana Sîrbu, infectată cu coronavirus: „Doar 12 minute am dat masca jos, într-o pauză de filmare”