Un celebru interlop a ajuns în sapă de lemn. Nici maşină nu mai are. Despre cine este vorba FOTO

Supranumit "Prinţul ţiganilor", milionarul Cosmos Tănase a ajuns, se pare, la sapă de lemn, fiind urmărit de creditori fiindcă nu şi-a plătit apa şi ratele la maşină.

03 iun. 2019, 10:06
Un celebru interlop a ajuns în sapă de lemn. Nici maşină nu mai are. Despre cine este vorba FOTO

Judecătorii din Iaşi au dispus, recent, executarea silită a celebrului interlop Cosmos Tănase, pentru că acesta nu şi-a achitat facturile la apă şi la lumină, scrie spynews.ro. De asemenea, magistraţii au decis ca bolidul de lux al acestuia să fie sechestrat, la cererea unei instituţii bancare care susţine că ar fi fost ţepuită de mafiot. Cosmos Tănase a ajuns în atenţia presei mondene în 2011, când a organizat o nuntă ca în poveşti pentru fiul lui, Aleodor, care avea atunci 19 ani.

Citeşte şi Gigi Becali, enervat pe selecţia lui Contra. „Florin Tănase e cel mai valoros fotbalist din România”

Presa a relatat la momentul respectiv că la nuntă au participat peste 600 de invitaţi, mirii având două perechi de naşi: Adrian Minune cu soţia Cati şi un alt cuplu celebru, Hingheru. Printre oaspeţii de seamă s-au numărat Nuţu Cămătaru, Dan Bursuc, Sorinel Copilul de Aur şi Florin Salam. Parcarea s-a umplut de limuzine, băutura fină a curs valuri, iar banii au zburat „fără număr”. De altfel, Cosmos a şi avut de unde să arunce bani, dacă ţinem cont de faptul că temutul acesta era acuzat de trafic de carne vie şi de exploatarea sexuală a unor tinere care produceau pentru el bani pe bandă rulantă. Apoi s-a apucat de lucruri mai serioase, cum ar fi traficul de droguri, care l-a şi trimis după gratii.

Originar din Brăila, Cosmos şi-a început cariera infracţională din adolescenţă, când a plecat „la cules” de portofele prin Occident, apoi a devenit bişniţar de maşini second-hand şi produse electornice. Presa din Germania l-a etichetat „monstru”, după ce mai mulţi copii au povestit că „Prinţul ţiganilor” îi bătea cu ciocanul peste degete dacă nu strângeau la cerşit sumele impuse de acesta.