Un celebru luptător MMA din România, condamnat la 4 ani de închisoare cu EXECUTARE

Gheorghe Ignat, luptătorul de arte marţiale mixte (MMA) cunoscut în ring ca "Ursul Carpatin", a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare.

06 ian. 2015, 10:21
Un celebru luptător MMA din România, condamnat la 4 ani de închisoare cu EXECUTARE

Gheorghe Ignat a fost găsit vinovat pentru infracţiunile de constituire de grup infracţional organizat, deţinere de echipamente software şi hardware în vederea falsificării de instrumente de plată electronică, falsificare şi punere în circulaţie de instrumente de plată electronică falsificate, efectuarea de operaţiuni financiare frauduloase cu instrumente de plată electronică, acces, fără drept, la un sistem informatic, transmitere neautorizată de date de identificare ale unor instrumente de plată electronică.

Ignat, in varsta de 31 de ani este acuzat că în perioada iunie – septembrie 2010 a montat dispozitive de tip skimming pe bancomate din Australia, reuşind să copieze datele de pe carduri bancare.

„Nu mă pricep. Eu sunt sportiv, nu lucrez în domeniul juridic. Spun doar că din punctul meu de vedere este o pedeapsă foarte aspră, însă eu am învăţat întotdeauna să iau ce este bun, chiar şi din situaţii dezastruoase cum este cea de faţă. Lucrul bun pe care aceste situaţii îl aduc în casa mea este că, în astfel de momente, mângâierea noastră este doar Mântuitorul nostru, Iisus Hristos, nu vă puteţi imagina câtă linişte şi pace poate Dumnezeu să îţi dea chiar în astfel de situaţii. De aceea, am primit această veste ca pe un lucru prin care eu şi casa mea ne este îngăduit să trecem şi mulţumim Lui Dumnezeu şi pentru astfel de lucruri. Vreau să mulţumesc familiei şi celor care ne sunt alături”, a transmis Ignat pentru Monitorul de Suceava.