Un celebru model, membru al comunităţii LGBTQ, agresat în Mega Image: „Uitaţi-vă ce-mi face. Mă ia în braţe” VIDEO

Don Giapo, un renumit model membru al comunităţii LGBTQ, a fost în centrul unui scandal care a avut loc în hipermarketul Mega Image din Crângaşi. Din imaginile care s-au viralizat pare că acest conflict a avut loc înainte de debutul pandemiei, întrucât niciunul dintre clienţii care apar pe filmare nu poartă mască.

09 iun. 2021, 12:21
Un celebru model, membru al comunităţii LGBTQ, agresat în Mega Image: „Uitaţi-vă ce-mi face. Mă ia în braţe” VIDEO

Don Giapo a fost în centrul unui scandal în Mega Image Crângaşi, pe care chiar el pare să-l fi provocat. Tânărul se afla în supermarket împreună cu un alt membru al comunităţii LGBTQ. La un moment dat, Don Giapo începe să filmeze un alt client. Deşi din filmare nu reiese motivul pentru care a început să-l filmeze pe respectivul client, în comentariile la videoul postat pe YouTube oamenii spun că acel client ar fi lovit o femeie.

Bine… imbecilul care filmează şi-a inceput clipul cu mistouri la adresa badaranului care dă în femei„, este unul dintre comentarii.

Don Giapo, scandal în Mega Image

În momentul în care a văzut că este filmat, clientul s-a îndreptat furios spre Don Giapo ameninţându-l: „Bă, b…., de când mă filmezi tu pe mine, mă?

Urmează o urmărire prin magazin, iar la un moment dat, gardianul îl prinde pe Don Giapo şi-l ţine de un şnur pe care acesta îl avea la gât. Modelul continuă să filmeze ţipând că este agresat de gardian. La un moment dat, pe filmare Don Giapo editează următorul text: „Aşa m-a învăţat pe mine familia, să pup mâna care mă bate, aşa că am făcut-o. Când domnul Dani a auzit că vreau să pup pe domnul bodyguard s-a încins şi mai tare„. Aflăm, aşadar, că modelul l-a pupat pe obraz pe gardianul care îl imobilizase.

Citeste si Iulian Bulai intervine în scandalul prăbuşirii cascadei Bigăr: „Nu avem cărţi poştale cu Cascada Duruitoarea modificată în Photoshop”

Clientul filmat se îndreaptă spre cei doi, adresându-i modelului aceeaşi întrebare: „De când mă filmezi tu pe mine, mă?

Pe filmare, Don Giapo editează şi un răspuns ironic la această întrebare: „De 1 minut şi 42 de secunde„. Conflictul este presărat de rafale de înjurături şi ţipete. Femeile care însoţeau clientul filmat încearcă să-l calmeze. Aflăm că numele acestuia este Dani. Se aude vocea agentului de pază care le comunică faptul că va chema Poliţia şi îl vrea pe Dani drept martor.

La un moment dat, Dani se îndreaptă în fugă spre fata care îl însoţea pe Don Giapo şi îi dă un picior în burtă.

scandal în Mega Image

Tu vezi ce-a făcut omul, bro, am prins pe cameră, eşti ratat?„, i se adresează Don Giapo partenerei lui, făcând referire la faptul că aceasta a fost lovită cu piciorul.

Pentru că spiritele se încing, gardianul îl apucă mai bine de tricou şi aproape îl târăşte afară: „Nu vreau să-mi pierd serviciul! Nu vreau să-mi pierd serviciul!„, îi strigă gardianul.

După aproape cinci minute de scandal, Don Giapo iese pe uşa din spate a supermarketului din Crângaşi.

Don Giapo, scandal la metrou pentru că nu purta mască. A primit spray paralizant în ochi

Recent, modelul a fost în centrul unui alt scandal, de data aceasta la metrou. Pentru că a refuzat să poarte mască şi a devenit recalcitrant atunci când gardianul l-a somat să şi-o pună, acesta a primit spray paralizant în ochi, după care a fost imobilizat. Zbaterile tânărului au venit la pachet cu înjurături şi urlete care de care mai spectaculoase.

Cine este Don Giapo

Don Giapo este model. Pe site-ul www.modelmayhem.ro, el îşi face următoarea prezentare:

Numele meu este Giapo. Sunt artist. Opera mea cuprinde stilismul modei, pictura, modellingul și fotografia analogică. M-am născut o ființă estetică naturală. Deci, indiferent de ceea ce fac, activitatea mea ajunge să satisfacă o pereche de ochi. Depinde de privitor, desigur.

Corpul meu e un templu, a durat ceva timp până să realizez lucrul ăsta. Dar acum că ştiu asta, vreau saă-l ofer lumii şi să încurajez adolescenţii şi adulţii să aibă încredere în intuiţia lor. 

Îmi place crudul. De la mâncare la editare. Apreciez estetica urâtului mai mult decât gunoiul luxos din interior. Prefer să mă topesc în ea ca un cameleon. Pământul este Corpul meu şi oraşul este Jungla mea. 

Mă grăbesc să-mi depășesc limitele. Contactați-mă pentru orice detalii suplimentare. Mulțumesc mult„, este prezentarea pe care şi-o face Don Giapo pe www.modelmayhem.com

Citeste si Fiica lui Sile Cămătaru, scandal pe TikTok. Ce spune despre tatăl ei, care este în închisoare: „Ai întrecut orice limită, nu a omorât pe nimeni”


loading...