Un celebru model nu are noroc în dragoste. Vedeta a cedat nervos și a început să plângă, în direct la TV, după cel de al doilea mariaj eșuat: „Știam totul despre el!”

Un celebru model nu are noroc în dragoste. Vedeta a cedat nervos și a început să plângă, în direct la TV, după a cel de al doilea mariaj eșuat. Este vorba despre Wanda Nara care a decis să pună punct relației de opt ani pe care o avea cu fotbalistul Mauro Icardi.

09 nov. 2022, 18:10
Un celebru model nu are noroc în dragoste. Vedeta a cedat nervos și a început să plângă, în direct la TV, după cel de al doilea mariaj eșuat: „Știam totul despre el!”

Wanda Nara, nu are noroc în dragoste. Recent, ea a decis să pună punct relației pe care o avea cu fotbalistul argentinian Mauro Icardi, după opt ani de mariaj.

Citește și Veste uriaşă pentru Simona Halep în plin scandal de dopaj. Are şanse mari să scape!

Se pare că principalul motiv care a stat la baza deciziei Narei este infidelitatea lui Icradi.

De-a lungul timpului, în presa internațională au apărut numeroase scandaluri legate de episoadele de infidelitate ale fotbalistului argentinian.

Cel mai mare dintre ele a avut loc în cursul anului trecut când presa a scos la iveală amantlâcul dintre Mario Icardi și actrița argentiniană China Suarez, episod care a fost cunoscut pe întregul mapamond drept „Wandagate”.

Cu toate acestea, Nara a decis să îl ierte pe Icardi și în cele din urmă s-au împăcat, însă la doar câteva luni cei doi s-au separat, iar acum divorțul pare iminent.

Recent, Wanda Nara a rupt tăcerea și a oferit un interviu unui post de televiziune Italian, în care a vorbit despre infidelitățile soțului ei dar și despre divorțul lor.

La un moment dat, celebrul model a cedat nervos și a izbucnit în plâns chiar în direct la TV,  pentru că se află la al doilea mariaj eșuat. Ea a mai fost căsătorită și cu Maxi Lopez, un alt fotbalist argentinian.

„Mă doare, pentru că sunt o persoană care crede în dragoste eternă. Credeam că voi îmbătrâni lângă omul pe care l-am ales, dar, uneori viața te surprinde și trebuie să mergem mai departe. Trebuie să căutăm întotdeauna fericirea și să le arătăm copiilor ce se întâmplă în viață.”, a declarat Wanda Nara.

Modelul argentinian este și agent de fotbal, iar până prezent l-a reprezentat pe Mauro Icardi care acum, joacă la Galatasaray, însă în urma separării celor doi, ea a decis să rupă orice fel de legătură cu el.

Wanda Nara a vorbit în cadrul interviului și despre relația pe care Mauro Icardi a avut-o cu modelul și actrița China Suarez.

„Știam totul despre el. Și nu este despre faptul că l-am prins sau că am început să-l urmăresc sau să-i caut în telefon, nu este adevărat. Am stat amândoi și mi-a spus ‘Uite, vreau să-ți zic ceva’. Mauro este o persoană care, chiar dacă doare, îți spune adevărul. M-am certat de multe ori cu el din cauza asta, pentru că el spune adevărul, chiar dacă este dureros. Și atunci mi-a spus că s-a văzut cu altă persoană”, a mai spus Wanda Nara.

Mauro Icardi și Wanda Nara s-au căsătorit în mai 2014 și au împreună împreună două fete, Francesca (născută în ianuarie 2015) și Isabella (născută în octombrie 2016).

Citește și Marian Olaianos, cercetat disciplinar după ce ar fi bruscat o colegă din TVR. Comentatorul sportiv o acuză de hărţuire sexuală