Un cerşetor din Timiş câştigă într-o zi cât alţii într-o lună. Poliţiştii i-au găsit o sumă imensă

În timp ce le plângem de milă, cerşetorii cu experienţă câştigă bani frumoşi. Un sărman om al străzii din Timişoara a fost găsit de poliţişti cu o sumă pentru care mulţi oameni muncesc din greu o lună de zile. Acesta a câştigat 2.200 de lei numai într-o singură zi.

07 apr. 2015, 10:02
Un cerşetor din Timiş câştigă într-o zi cât alţii într-o lună. Poliţiştii i-au găsit o sumă imensă

După ani de zile în stradă, experienţa şi perseverenţa îşi spun cuvântul şi în cazul cerşetorilor. Iar Ion Rădulescu, zis Pisică, a făcut o adevărată carieră din cerşit. Poliţiştii l-au găsit în duminica Floriilor cu mâna întinsă lângă o biserică din Timişoara. Avea în haine 2.200 de lei, toţi câştigaţi într-o singură zi.

Poliţiştii l-au recunoscut pe celebrul „Pisică” şi şi-au dat seama că nu a fost cea mai bună zi a bărbatului. L-au percheziţionat şi cu altă ocazie şi atunci avea asupra lui 3.500 lei.

Şi poliţiştii din Piteşti au fost şocaţi de un cerşetor care avea în buzunar o grămadă de bani. „Respectivul a scos o bancnotă de 10 lei, dar spre surprinderea noastră, în buzunarul de la piept mai avea o sumă consistenă, în jur de 1.700 de lei„, a declarat agentul Bogdan Aristăţoiu.

Un alt cerşetor de carieră este un bărbat din Arad care joacă la păcănele toţi banii primiţi de la trecătorii miloşi. Bărbatul, care se plimbă pe străzi într-un scaun cu rotile, strânge zilnic bani de la şoferi. Din anul 2011 şi până în prezent, cerşetorul a fost amendat de poliţiştii locali de 66 de ori.

CITEŞTE ŞI: Înşelătoria unui ţigan român, demascată de presa italiană: „Miracol, cerşetorul invalid nu este invalid” VIDEO