Un cetăţean bulgar, cercetat după ce a lovit cu maşina o staţie GPL

Un cetăţean bulgar în vârstă de 38 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice sub influenţa alcoolului după ce a avut viteză mare şi a fost proiectat dintr-un sens giratoriu de pe DN5 într-o staţie de alimentare GPL.

13 aug. 2014, 14:04
Un cetăţean bulgar, cercetat după ce a lovit cu maşina o staţie GPL

„Pe Drumul Naţional 5, în localitatea Uzunu, judeţul Giurgiu, un cetăţean străin în vârstă de 38 ani, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen, pe sensul de mers către Bucureşti, la intersecţia cu sens giratoriu a Drumului Naţional 5 cu Drumul Judeţean 603, datorită vitezei neadaptate, a lovit cu partea frontală stânga a autoturismului sensul giratoriu, fiind proiectat în incinta unei staţii de alimentare cu GPL de pe partea dreaptă”, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

Citeşte şi O şoferiţă din Dej a făcut ravagii pe o stradă, după ce s-a răsturnat cu maşina VIDEO

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,47 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat.

Citeşte şi ACCIDENT în Giurgiu. Un microbuz cu şapte persoane s-a răsturnat. Un pasager a murit