Un chinez stinge lumânări de la 3 METRI DISTANŢĂ cu energia generată de loviturile sale VIDEO

Zhang Feng, un bărbat de 23 de ani din Zhengzhou, China, a dezvoltat o tehnică aparent unică de kung-fu, pe care el o numește "Mâna Shaolin Sunshine", şi care îi permite să genereze suficientă energie cu pumnii pentru a stinge lumânări la o distanță de până la trei metri.

RomaniaTV.net
21 oct. 2012, 15:07
Un chinez stinge lumânări de la 3 METRI DISTANŢĂ cu energia generată de loviturile sale VIDEO

Feng spune ca a practicat această artă de „lovire a aerului” pentru ultimii opt ani, după ce a făcut o cercetare on-line asupra subiectului, potrivit OddityCentral.

El a descoperit că „Mâna Shaolin Sunshine” este cea mai simplă dintre cele 72 de abilități de Shaolin, așa că a început să o practice.

La început, el a reușit doar să stingă lumânările aflate la doar 3 cm distanță, dar în timp abilităţile sale s-au îmbunătățit şi a reuşit să stingă o flacără de până la 3 metri distanță.

Feng susţine că în cei 8 ani de formare a folosit mai multe lumânări şi brichete decât îşi poate aminti și la un moment dat familia sa a ajuns atât de îngrijorată cu privire la obsesia lui încât i-au interzis să o mai practice. El a continuat să practice tehnica Shaolin în secret și deși familia sa nu încurajează pasiunea sa, ei nu i s-au mai opus după o vreme, atât timp cât el nu insultă pe nimeni si nu dă foc casei.