Un chirurg din Marea Britanie a mutilat O MIE DE FEMEI, minţindu-le că au cancer la sân GALERIE FOTO

Publicat: Vineri, 09 Noiembrie 2012 10:18 // Actualizat: Vineri, 09 Noiembrie 2012 14:59 // Sursa: RTV.net

"Lăsaţi-ne să îl măcelărim şi noi pe el!". Aceasta este dorinţa a o mie de femei mutilate de un chirurg din Marea Britanie. Bărbatul este acuzat că şi-a minţit pacientele că au cancer de sân, forţându-le să îşi facă operaţii de extirpare de care nu aveau nevoie.

Peste o mie de femei au povestit că s-au simţit torturate psihic din cauză că au crezut, ani în şir, că au cancer, când erau, de fapt, perfect sănătoase. Una dintre ele îşi făcuse chiar planuri pentru înmormântare.

Chirurgul a convins 400 de femei să îşi facă operaţie la sân, minţindu-le că au cancer, deşi femeile erau perfect sănătoase. Alte 700 au fost convinse de medicul escroc să facă mastectomie parţială, ceea ce l-a pus în pericol de a se îmbolnăvi cu adevărat de cancer la sân.

O parte dintre victime caută să obţină despăgubiri, iar altele se luptă să îl vadă pe medic după gratii. Una dintre victimele sale spune că medicul escroc "le-a furat feminitatea", scrie Daily Mail.

Medicul Ian Paterson a mai avut probleme de acest fel. În 2004 a fost anchetat de autorităţi, iar în 2007 i s-a interzis temporar să mai practice meseria de chirurg.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 feb 21:46
Votează email 0 email
...Una dintre victimele sale spune că medicul escroc “le-a furat feminitatea”, scrie Daily Mail. Citeste mai mult pe RTV.NET


STIRI SIMILARE...
09 nov 12:01
...să îl măcelărim şi noi pe el!”. Aceasta este dorinţa a o mie de femei mutilate de un chirurg din Marea Britanie. Citește mai departe… ...
09 nov 10:43
Votează email 0 email
...Una dintre victimele sale spune că medicul escroc “le-a furat feminitatea”, scrie Daily Mail. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H