Un cioban celebru pe internet o doreşte de nevastă pe Vulpiţa: Eu o vreau, eu sunt Vulpoiu VIDEO

Un tânăr cioban de la Miercurea Sibiului a devenit popular printre tineri pentru vorbele sale de duh. Ion Mocanu, zis Șmecheru își petrece viața la stână, cu oile și cu măgărița lui dar e la curent cu tot ce se întâmplă în lume. Acum vrea să se însoare și a pus ochii pe nimeni alta decât pe Vulpița din Blăgești. Zice că el e un băiat special, are trei rânduri de creier, nu-i e frică de coronavirus și nu se lasă de ciobănie pentru nimic în lume, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
21 iun. 2020, 08:41
Un cioban celebru pe internet o doreşte de nevastă pe Vulpiţa: Eu o vreau, eu sunt Vulpoiu VIDEO

Eu nu pun mască eu nu am coronavirus. Eu nu am, eu sunt sănătos, eu nu am nimic. Nu am tangență cu oamenii, eu nu am tangență cu nimeni” , spune acesta.

Citește și: Loredana Chivu ar fi intrat cu maşina într-un stâlp în Constanţa. Ce ar fi făcut vedeta imediat după accident

Celebrul cioban susține că o dorește de nevesta pe Vulpița, indiferent dacă aceasta este căsătorită cu Viorel. Mai mult decât atât, acesta se gândește și la o colaborare din punct de vedere muzical.

”Eu o vreau pe Vulpița , eu sunt Vulpoiu, o vreau de nevastă și eu sunt vulpoiu. Dacă facem o melodie Ion ȘMecheru cu Vulpița. O dau la o parte pe Vulpoi, intră Ion Șmecheru acolo” , continuă ciobanul.

”Eu sunt cel mai tare, am trei rânduri de creier. Am trei rânduri de creier pe măgăreață. Eu în cap, aici pe mine am trei rânduri de creier. Când am scos iarna apă, m-am dus la fântână să scot apă pentru oi. M-am uitat, era gheață la fântână, când mă duc de-o parte să pun la porci două găleți de apă a fost geahță, am alunecat. Am rămas cu capul acolo, găleata a venit jos, noroc că nu am venit să mor acolo, dacă muream și-așa o viață am” , povestește Ion Mocanu.