Un cioban din România le dă banane oilor, după ce a rămas fără iarbă. Imaginile au devenit virale

Un cioban din România le dă banane oilor, după ce a rămas fără iarbă. Se pare că bărbatul a fost nevoit să găsească o soluție rapidă pentru animalele sale și a ales aceste fructe. Imediat ce au fost distribuite pe Internet, imaginile au devenit virale, primind fel și fel de comentarii.

11 feb. 2024, 15:44
Un cioban din România le dă banane oilor, după ce a rămas fără iarbă. Imaginile au devenit virale
Un cioban din România le dă banane oilor

Un cioban din România le dă banane oilor, după ce a rămas fără iarbă. Însuși crescătorul de ovine a publicat video-ul pe Internet, iar în imagini se observă kilograme întregi de banane, dar și numeroase oi care aleargă către ele, să le mănânce.

Citește și: Povestea unuia dintre ultimii ciobani care mai fac cojoace: „Și mama când m-a făcut, m-o născut acolo, în piei”

Un cioban din România le dă banane oilor, după ce a rămas fără iarbă

Gestul ciobanului nu a rămas necriticat, fiind destul de multe persoane care nu sunt de acord cu decizia lui. În principiu, bananele sunt o sursă bună de hrană și de energie, ele pot fi consumate și întregi, cu tot cu coajă, ajutând la digestie.

Unii au asemănat oile cu maimuțele. Alte persoane în schimb nu înțeleg de ce a ales ciobanul fix banane, când putea opta pentru cereale, castraveți, roșii, sau alte legume mai accesibile la preț.

Ați văzut cum se face brânza cu gust de banane?/ Banane la oi. Am trăit să văd și asta/ Astea fată tot câte 3 miei de la atâtea banane/ Pe timpul CAP-urilor li se dădea și roșii, castraveți, ceapă, lalele, etc”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Unele persoane au spus însă că în alte țări, oile primesc ceapă atunci când nu există alte alternative. Chiar și așa, se pare că ciobanul român nu s-a lăsat afectat deloc de comentariile primite.