Un cioban din Tulcea a fost împuşcat şi bătut

Explozie de violenţe la începutul acestui an. Un bărbat din judeţul Tulcea a fost împuşcat şi bătut după ce câinele său i-a deranjat pe agresori. Victima a ajuns la spitalul de urgenţă.

RomaniaTV.net
04 ian. 2012, 09:10
Un cioban din Tulcea a fost împuşcat şi bătut

Incidentul a avut loc în comuna Fântâna Mare. Victima este un cioban, iar cei patru agresori l-au atacat din senin. Printre ei, era şi paznicul fondului de vânătoare. Victima s-a ales cu mai multe coaste rupte, cu capul spart şi cu un picior împuşcat.

„Am fost cu oile şi ne-a prins un băiat care este paznic de vânătoare la noi. Noi eram cu oile pe islaz şi a venit şi ne-a coborât cu nişte băieţi de acolo, ne-a luat la bătaie. Unul a avut armă, mi-a împuşcat căţelul, iar când a tras în căţel m-a lovit şi pe mine în picior”, a declarat victima.

„Bărbatul prezintă leziuni la nivelul toracelui, la nivelul membrelor inferioare şi superioare şi o plagă împuşcată”, a precizat Nicolae Radu Sicinschi, medic ambulanţă Tulcea.

„În urma conflictului, o persoană a fost împuşcată, transportată ulterior la spitalul judeţean. Poliţia are un cerc de suspecţi, iar cercetările continuă în urma concluziei anchetei se vor lua măsurile legale”, a declarat Daniela Condrea purtător de cuvânt IPJ Tulcea.

Cei patru agresori sunt cercetaţi penal, iar încadrarea va fi în funcţie de perioada de spitalizare a victimei.