Un ciobănesc german vizitează zilnic și se întinde timp de câteva ore pe mormântul stăpânilor săi: „Există ceva în lume numit iubire adevărată”

Un câine din rasa ciobănesc german a fost surprins în timp ce stătea nedezlipit de un mormânt, într-un cimitir din Reșița.

04 apr. 2023, 18:39
Un ciobănesc german vizitează zilnic și se întinde timp de câteva ore pe mormântul stăpânilor săi: „Există ceva în lume numit iubire adevărată”
Un ciobănesc german vine zilnic la mormântul stăpânilor

Pe Facebook a apărut o imagine sfâșietoare cu un ciobănesc german care stă la mormântul stăpânilor săi, într-un cimitir din Reșița. Fotografia a emoționat o lume întreagă, patrupedul părând că îi plânge pe stăpânii care au trecut în neființă.

Conform autoarei postăriii, câinele vizitează în fiecare zi locul și stă timp de câteva ore la respectivul mormânt.

„Abia aztăzi m-am convins întrucât am văzut zilnic cu ochii mei și l-am pozat! Am întrebat oamenii din jur și mi-au spus că acest ciobănesc german vine acolo în fiecare zi și se întinde pe mormântul stăpânilor decedați câteva ore… apoi pleacă undeva și revine a doua zi!

Citește și: Cum își arată un câine iubirea față de stăpân: „Ne înțeleg în moduri în care alte animale nu o pot face”

Greu de explicat, greu de înțeles. Ceea ce ar trebui să înțelegem este că, există lucruri în viață mult mai importante decât banii, puterea și cariera. Există ceva în lume numit iubire adevărată, profundă, dezinteresată”, este mesajul care apare alături de fotografia emoționantă.

Ciobănesc german salvator de vieți

Zeus i-a salvat viața unchiului stăpânului său, după ce a simțit că acesta are o problemă serioasă de sănătate. Pe parcursul mai multor zile, câinele l-a mirosit pe bărbat și l-a tras de deget, lucru care l-a făcut pe acesta să meargă la un consult.

La spital, medicii i-au spus bărbatului că are o tumoră, iar datorită lui Zeus, boala a fost depistată la timp.

Citește și: Joe Biden, îndurerat. Cel mai bun prieten al său, ciobănescul german Champ, a murit. „A fost preţuitul nostru tovarăş permanent în timpul ultimilor 13 ani”

„Câinele îi tot arăta, în felul lui, că are o problemă, până când l-a tras de deget și, astfel, unchiul meu a hotărât să meargă să facă un control. Adescoperit că avea o problemă destul de gravă și a fost necesar să-i amputeze degetul”a povestit stăpânul lui Zeus.

Conform studiilor, câinii au capacitatea de a detecta mai multe forme de cancer prin probe de sânge, cu o acuratețe de peste 90%. Aceștia au un simț al mirosului de 10.000 de ori mai dezvoltat decât al oamenilor, oferindu-le acestora abilitatea de a detecta semnele unor afecțiuni grave,