Doi şoferi vitezomani au fost prinşi pe A1 şi pe A2. Unul conducea cu 226 km la oră, iar celălalt cu 211 km la oră

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost depistat, sâmbătă, pe autostrada A1, conducând cu 226 de kilometri la oră, informează IGPR. Tot sâmbătă, un alt bărbat, din Drobeta Turnu Severin, a fost prins de poliţişti în timp ce conducea cu viteza de 211 km/h, pe autostrada A2.

04 mart. 2017, 09:29
Doi şoferi vitezomani au fost prinşi pe A1 şi pe A2. Unul conducea cu 226 km la oră, iar celălalt cu 211 km la oră

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea-Deva, un bărbat, de 44 de ani, din Cluj-Napoca, conducând cu viteză excesivă, potrivit unui comunicat emis de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale. Şoferul a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 278, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 226 km/h. 

 

Polițiștii l-au sancționat cu amendă de 1.450 de lei, iar, ca măsură complementară, i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Tot sâmbătă, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, pe autostrada A2 București-Constanța, un bărbat, de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin, conducând cu viteză excesivă. Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 96, pe sensul de mers către Constanța, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 211 km/h.

Polițiștii l-au sancționat cu amendă de 1.305 de lei, iar, ca măsură complementară, i-au reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, precizează sursa citată.

CITEŞTE ŞI: Poliţist tras la răspundere de un şofer pentru că a parcat neregulamentar. Vezi ce replică i-a dat bărbatul