Un colaborator al trupei Mandinga, reţinut pentru trafic de canabis. Managerul formaţiei neagă

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism l-au reţinut, marţi seară, pe cetăţeanul german Grusa Mirko Tony Sevko, după ce ar fi încercat să vândă canabis în Bucureşti, au declarat surse judiciare. Sevko este toboşar al trupei Cortez, dar şi baterist colaborator al trupei Mandinga, trupa care va reprezenta România la Eurovision.  Reprezentanţii Mandinga spun că nu ştiu cine este Sevko.

RomaniaTV.net
14 mart. 2012, 09:51
Un colaborator al trupei Mandinga, reţinut pentru trafic de canabis. Managerul formaţiei neagă

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Giurgiu au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Grusa Mirko Tony Sevko, cetăţean german şi Bobirci Marius Dumitru, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc”, precizează DIICOT într-un comunicat de presă.

Marţi, Grusa Mirko Tony Sevko a fost depistat în flagrant delict pe raza municipiului Bucureşti, având asupra sa droguri de risc – canabis, pe care intenţiona să le comercializeze în Capitală.

La aceeaşi dată, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate în locuinţa inculpatului Marius Dumitru Bobirci, procurorii DIICOT au descoperit mai multe doze de canabis şi rezină de canabis.

În timpul audierii de la DIICOT, Grusa Mirko Tony Sevko le-a declarat procurorilor că este colaborator al trupei Mandinga, alături de care ar fi fost la Eurovision, susţin surse judiciare.

Procurorii DIICOT vor solicita, miercurii instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile.