Un comediant făcea glume despre prinţul Philip, când a aflat că a murit

Un comediant se afla pe scenă şi făcea glume despre prinţul Philip, chiar în momentul când a aflat că a murit. Lewis Spears își amuza publicul de pe scena Festivalului Internațional de Comedie din Melbourne, când un spectator i-a spus că soțul Reginei Elisabeta „tocmai a murit”.

13 apr. 2021, 10:59
Un comediant făcea glume despre prinţul Philip, când a aflat că a murit
Un comediant făcea glume despre prinţul Philip

Un comediant făcea glume despre prinţul Philip. Când a fost anunţat că murise, a crezut că este tot o glumă făcută de un bărbat din public. A luat telefonul și a început să citească mesajul Reginei, după care și-a continuat show-ul în aceeași manieră.

Suntem siguri că a murit? Îmi amintesc că a murit acum 10 ani și îl scoteau doar la evenimente speciale”, a spus Spears, potrivit Independent.

Un comediant făcea glume despre prinţul Philip, când a aflat că a murit

Momentul a fost urcat pe contul său de Youtube, unde a adunat peste 750.000 de vizualizări.

Citeşte şi: Prinţul Philip este venerat ca un zeu într-un trib din Vanuatu. „Spiritul lui va continua să trăiască, dar e prea devreme pentru a spune unde va locui”

Prinţul Philip, declaraţia şocantă despre viaţa de după moarte

După moartea Prinţului Philip, pe rețelele de socializare a fost redistribuit un citat al acestuia în care spune că, după moarte, și-ar dori să se reîncarneze într-un virus mortal pentru rezolva problema suprapopulării.

Citatul este menționat într-un articol al ziarului The Guardian din 2009, unde sunt enumerate cele mai controversate declarații pe care le-a făcut Prinţul Philip de-a lungul vremii. „În cazul în care mă voi reîncarna, aș vrea să mă întorc ca un virus mortal, pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopulării”, spunea soţul Reginei Elisabeta a II-a.

Presa britanică scrie că declarația provine dintr-un interviu din 1988 pe care prințul Philip l-a acordat agenţiei germane DPA. Citatul a fost, de asemenea, distribuit pe scară largă în primele etape ale pandemiei COVID-19, potrivit Bussines Insider.

Teoria infectării intenționate a populației cu un virus distrugător a provocat mișcări de masă în anii ’80 după descoperirea virusului HIV.

Prințul Philip, decedat vinerea trecută, va fi înmormântat în 17 aprilie, la Castelul Windsor, a anunțat Palatul Buckingham. Din pricina restricțiilor luate pentru combaterea pandemiei de Covid-19, doar 30 de persoane vor putea participa la funeralii.