Un comisar de Poliţie, cercetat penal pentru că ar fi fost „cârtiţă” pentru un senator din Iaşi

Un comisar de Poliţie din Iaşi este cercetat penal de procurori după ce a fost reclamat că ar fi căutat informaţii confidenţiale despre un avocat şi o judecătoare, la instigarea familiei unui senator.

24 aug. 2015, 07:36
Un comisar de Poliţie, cercetat penal pentru că ar fi fost „cârtiţă” pentru un senator din Iaşi

Comisarul de Poliţie Adrian Butnaru, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, este cercetat penal, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, fiind acuzat că ar fi încălcat secretul vieţii personale al unui avocat şi a soţiei sale judecător, potrivit adevarul.ro.

Adrian Butnaru ar fi căutat informaţii personale despre avocatul Cristian Constantin Curcă şi despre soţia sa, Lorena Curcă, magistrat la Judecătoria Iaşi, la instigarea soţiei senatorului Ionel Agrigoroaei. Butnaru ar avea o relaţie apropiată cu familia senatorului şi, potrivit unei sesizări depuse la Parchet, Agrigoroaei ar fi avut nevoie de informaţii despre familia avocatului Curcă, întrucât acesta este apărător al interlopului Vandam Constantin, cu care familia senatorului Agrigoroaei se află într-un conflict deschis de notorietate în Iaşi.