Un concurent a fost umilit pe scena „Românii au Talent”. Andra: „Ai cântat cum sforăie tata”

La 22 de ani, Mihai Cosmin Amariei a plecat dintr-o fabrică de airbag-uri, într-un restaurant chinezesc ca ajutor de bucătar, locuri în care nu s-a putut acomoda. S-a refugiat în muzică, așa că a venit pe scena de la "Românii au Talent" cu un număr de beatbox.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 20:16
Un concurent a fost umilit pe scena „Românii au Talent”. Andra: „Ai cântat cum sforăie tata”

În capul meu e nebunie acum, nebunie o să fie și pe scenă„, a spus concurentul înainte de a intra pe scenă. După ce a cântat, jurații au fost destul de cduri cu el și chiar dacă le-a plăcut numărul, i-au dat patru de „NU”.

ROMANII AU TALENT 8 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. 

Nu știu ce să zic. Eu îmi cer scuze, dar m-am cam distrat. La început mi-a plăcut cum a sunat după care nu știu ce ai făcut, ori ai ținut mâna mult prea pe microfon, ai acoperit sunetul și am început să fac asemănări între cum sforăie tata și cum ai cântat. Astea sunt suntele care mi-au marcat copilăria. În schimb, începutul e bun, dar trebuie să exersezi cu microfonul ca să scoți efectele pe care le dorești„, i-a spus Andra. 

Frate nu e panică, dacă ești un rapper adevărat, nu o să te împiedici în patru de nu. O să mergi mai departe și o să ne dai peste gură în sezonul patru„, i-a spus și Andi Moisescu. „Aș fi putut să-ți dau un da, dar aleg să-și dau nu„, a spus Florin Călinescu.

Un concurent a vrut să se sinucidă. Poveste dramatică

Un concurent de la Românii au Talent și-a spus povestea extrem de emoționantă înainte de momentul care avea să schimbe perspectivele unor oameni din spatele micilor ecrane. Ce l-a făcut să-și dorească să-și pună capăt zilelor și cum a reușit să-și revină pe linia de plutire?

Un concurent de la Românii au Talent a vrut să-și pună capăt zilelor. Familia Zamfir a venit la pachet cu o lecție importantă pentru cei de acasă. Cei doi militează pentru voluntariat. Sportivii sunt căsătoriți de puțin peste 9 ani și au împreună două fetițe. Cu toate că de la depărtare pare că formează familia perfectă, problemele nu i-au ocolit.

Bărbatul a practicat sport de performanță, iar la un moment dat o accidentare puternică l-a obligat să renunțe la stilul său de viață și să se obișnuiască rapid cu statul pe tușă. Din păcate, obosit de postura în care se afla, s-a gândit că ar fi mai bine dacă ar dispărea de pe acest pământ.

Rezolvarea a venit odată cu vorbele sfinte lăsate în urmă. La 4 luni după ce a citit Testamentul a reușit să aibă o altă perspectivă asupra vieții. Greul a trecut, iar acum se bucură de faptul că poate fi un exemplu pentru alții, în special pentru cele două fetițe ale lui.

Am vrut să-mi pun capăt zilelor, iar după ce am citit Testamentul mi-am revenit. La patru luni eram alt om, vreau să văd schimbare, vreau să ajut, să văd impactul în societate.

Avem o asociație unde ne simțim ca în familie și îi ajutăm pe cei în nevoie”, a spus bărbatul. „Am venit să încurajăm oamenii să ia parte la cazurile noastre ori la altele, încurajăm să ajute oricum, cu ce pot, a susținut soția acestuia.