SCANDAL după mărturisirea unui concurent de la „Chefi la cuţite”. A şocat o ţară întreagă şi a fost concediat după emisiune

Un tânăr din Moldova, concurent al show-ului culinar Chefi la Cuţite a explicat cu lux de amănunte cum a ucis cu sadism câini şi pisici, pe care înainte le-a maltratat. Organizaţiile pentru drepturile animalelor sau simpli telespectatori l-au desfiinţat pe concurent, dar au criticat şi postul de televiziune care a difuzat momentul, anunţând că vor sesiza CNA-ul, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
02 nov. 2019, 12:10
SCANDAL după mărturisirea unui concurent de la „Chefi la cuţite”. A şocat o ţară întreagă şi a fost concediat după emisiune

Concurentul a povestit în emisiunea „Chefi la cutite” că bătea pisicile, le jupuia şi „studia” ce au mâncat, apoi le dădea foc. Momentele uluitoare cu acest concurent au şocat o ţară întreagă, nu doar pe iubitorii de animale. Pare greu de crezut că s-a întâmplat în realitate, la un show de divertisment, şi nu este vorba despre o scenă dintr-un film de groază. Sau despre o imaginaţie bolnavă.

ONG-urile şi telespectatorii care au văzut momentele şocante în prime time au luat cu asalt contul de socializare al concurentului respectiv. Dar toată lumea s-a arătat indignată şi de faptul că emisiunea fiind înregistrată, televiziunea a ales să transmită totuşi acel episod, de dragul audienţei. Patronii localului din Moldova unde era angajat tânărul care a oripilat România au anunţat că l-au concediat deja pe concurent.