Un concurent de la „Românii au talent”, la un pas să ia foc. Juraţii au fost îngroziţi VIDEO

Muy Moi Show le-a tras o sperietură zdravănă juraţilor de la Românii au talent. Acesta a avut un număr extrem de periculos, fiind la un pas să ia foc.

27 feb. 2021, 19:49
Un concurent de la „Românii au talent”, la un pas să ia foc. Juraţii au fost îngroziţi VIDEO
Muy Moi Show, la Românii au talent. FOTO: captură Pro TV

Concurent de la „Românii au talent” la un pas să ia foc. Muy Moi Show, originar din Tenerife, s-a prezentat în faţa juraţilor de la Românii au talent cu un număr spectaculos, o combinaţie de dans ciudat, îmbinat cu elemente de contorsionism.

Mă numesc Muy Moi Show, vin din Tenerife, Spania, am 34 de ani și vă voi prezenta un număr spectaculos. Am foarte mulți prieteni în România și îmi doresc să mă vadă în spectacol. Am călătorit mult și mi-am făcut prieteni în România”, s-a prezentat Moises în faţa juraţilor.

Concurent de la „Românii au talent”, la un pas să ia foc

La un moment dat, concurentul a fost la un pas să ia foc. Un membru din staff-ul emisiunii a venit să îi acorde imediat ajutor, dar acesta a asigurat pe toată lumea că este în regulă. Juraţii au fost îngroziţi, dar asta nu i-a împiedicat să-i acorde patru DA.

Citeste si Marina Almăşan ameninţă cu greva foamei: „Sunt victima unui nou abuz din partea doamnei PDG și a echipei sale”

Ai toate țiglele pe casă? Sunt toate cărămizile în ordine?”, l-a întrebat Andi Moisescu.

Mi-a înghețat sângele în vene, a fost minunat, dar m-am cam speriat”, a mărturisit Alexandra Dinu.

Eu cred că ar trebui să te gândești la toată lumea care se uită la tine… era să fac aici cu inima. În primul rând, când am văzut că iei foc, atunci am zis, gata… mi-am făcut griji pentru tine. De ce îți riști viața?”, l-a întrebat Andra pe concurent.

Dacă ești pasionat de ceva, nu îți pasă de altceva. Doar vrei să îți faci treaba. Evident, fac asta gândindu-mă că lumea se uită la mine. Îmi imaginez că v-ați săturat de baloane și glume. Mai sunt și altele pe lumea asta”, a răspuns Moises.

Moises a început să performeze ca artist stradal pe când avea 17 ani. Avea un număr de 7 minute pe care l-a dezvoltat și îmbunătățit de la an la an. După 5 ani, și-a creat propriul show, Fakir Moises, pe care l-a prezentat în continuare pe străzi, în hoteluri și cluburi de noapte.

Citeste si Scandal uriaș între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. „M-a scuipat în ochi. Mi-a zis să mă duc la pușcărie sau să mor”

În 2014 a participat la un festival stradal din Dubai, unde a performat alături de cei mai populari artiști stradali din lume. Ulterior, tânărul a creat conceptul Muy Moi Show, despre care spunecrede că e mai amuzant.