Un concurent la Survivor România rupe tăcerea! Ce se întâmplă în nopțile fierbinți din Republica Dominicană

Un fost concurent de la Survivor România a dezvăluit o serie de lucruri mai puțin știute despre reality show-ul de la Kanal D. "Războinicul" Andrei Ciobanu a clarificat motivul pentru care concurenții dorm împreună, tocmai pentru a nu mai exista speculații.

02 apr. 2021, 21:23
Un concurent la Survivor România rupe tăcerea! Ce se întâmplă în nopțile fierbinți din Republica Dominicană

Un concurent la Survivor România rupe tăcerea! Andrei Ciobanu a dat cărțile pe față legat de starea de fapt din Republica Dominicană. Concurent în primul sezon al show-ului, acesta a mărturisit de ce dorm câte 2-3 sub aceeași pătură, în fiecare noapte. Motivul nu este unul incendiar la propriu și la figurat, ci mai degrabă pragmatic.

Un concurent la Survivor România rupe tăcerea!

Astfel, „războinicul” a explicat că participanții nu dorm unul lângă celălalt pentru că ar fi în relații, ci din cauza frigului de peste noapte. Mai mult, Andrei Ciobanu susține că nu se formează idile în Republica Dominicană, totul ținând mai mult de prietenie. „Trebuie să recunosc că mă abțin cu greu la unele chestii, să nu fiu răutăcios. Citez: unele fete au preferat să doarmă cu anumiți băieți de care lor le-a plăcut și s-au format unele idile, deși ele au bărbați sau ei, femei acasă. Șoc, șoc, șoc… Băi, fraților, voi nu vă puteți da seama cât de greu este acolo. Și nu vă puteți da seama că show-ul a început în luna ianuarie. În ianuarie, februarie și chiar jumătatea lui martie, este tot iarnă, ca și la noi. Doar că iată cum se întâmplă iarna în Republica Dominicană: ziua este cald, între 28 și 30 de grade, dar seara este foarte frig. Băi, fraților, muream de frig! Noi aveam o păturică foarte subțire, tremuram, ne îmbrăcam cu toate hainele pe care le aveam și alea foarte puține. Și de asta ne cuplam doi câte doi sau poate câte trei, să punem trei pături una peste alta să ne fie un pic cald. Și clar, dormi unul lângă altul. Lucian, am înțeles că avea foarte mare grijă de fete și le proteja. Am înțeles că nu dormea noaptea, se trezea și se gândea cum să facă să le fie mai bine fetelor. Pentru că: băi frate, ești om și empatizezi cu omul de lângă tine, mai ales când vezi că tremură. Vrei să-l încălzești, vrei să stai lângă el… Asta nu înseamnă că se întâmplă ceva! Nu mai veniți cu aberații din-astea, nu mai fiți disperați după like-uri și după a da picanterii și a răstălmăci adevărul, pentru că nu este adevărat”, a spus Andrei Ciobanu, într-un vlog postat pe canalul său de Youtube.

Relaţia secretă de la Survivor România. Andrei Ciobanu s-a mai iubit cu o Războinică, în afară de Karina

Survivor România, show sau experiment social?

Andrei Ciobanu a mai spus că toți concurenții au drepturi egale, în opinia sa acest show fiind un experiment social. Nimeni nu primește mâncare în plus. Fiecare alege când să consume rația de mâncare pe care o are, înainte sau după probele din teren. Mai mult decât atât, participanții sunt supravegheați în permanență de medici, mai ales că unii dintre ei pleacă de acolo cu numeroase probleme de sănătate.


loading...
Partenerii noștri