Relaţia secretă de la Survivor România. Andrei Ciobanu s-a mai iubit cu o Războinică, în afară de Karina

Relaţia secretă de la Survivor România. Andrei Ciobanu şi Karina Fetica s-au arătat extrem de îndrăgostiţi pe tot parcursul show-ului, chiar şi după ce s-a terminat competiţia. Însă, nimeni nu a ştiut că Războinicul a mai avut o relaţie, cu o altă colegă, în afară de Karina.

01 feb. 2021, 08:59
Relaţia secretă de la Survivor România. Andrei Ciobanu s-a mai iubit cu o Războinică, în afară de Karina
Andrei Ciobanu şi Karina s-au îndrăgostit la Survivor România

Relaţia

secretă de la Survivor România. Andrei și Karina au devenit oficial iubiți, după participarea la concurs, însă s-au despărţit la câteva luni. Puțini sunt cei care știu că tânărul a avut o relație și cu Alice, o altă concurentă, care a venit ulterior în emisiune, când Andrei avea deja o relație cu Karina. Cei doi nu s-au dat de gol că au trăit o poveste de iubire în trecut.

La un an, însă, după finalul show-ului, Andrei a mers acasă la Alice pentru a face un vlog împreună. Așa a ieșit la iveală faptul că cei doi au fost cândva iubiți.

Citeşte şi: Câţi bani câştigă Faimoşii de la Survivor România, pe săptămână

Relaţia secretă de la Survivor România

-Am ajuns la Alice, care bineînțeles, se dă la mine.

-Întotdeauna a fost așa Andrei, dar spune că de fapt… care a fost povestea noastră până să ajung?

 -Noi am avut o relație. Revenim cu detalii pentru că trebuie s-o pup pe Alice. Alice a fost și ea la Ninja Warrior. De acolo ne cunoaștem noi… S-a înfiripat… S-a înfiripat ceva între noi, o relație de… cum se zice… prietenie. Acolo ne-am cunoscut. Iar la Survivor mi-am luat hate de la soră-sa pentru că am votat-o. Eu nu voiam s-o votez dar, ce credeți, trădătorii mei au zis că strategie-varză, hai s-o votăm pe Alice. Și uite așa am ieșit unul câte unul afară”, a fost discuția între Alice și Andrei Ciobanu, potrivit Wowbiz.ro.

Alice a participat la Survivor România, primul sezon

Andrei şi Karina de la Survivor s-au despărţit

Cei doi aveau planuri mari împreună, ba chiar să se căsătorească, însă, se pare că destinul nu i-a vrut împreună. Karina a fost cea care a făcut anunţul pe reţelele de socializare, dezvăluind că nu „au reuşit să ajungă în punctul în care îşi doreau„.

Noi am hotărât să luăm o pauză, am hotărât să mergem pe drumuri separate pentru că lucrurile între noi nu au reușit să ajungă în punctul în care ne doream. Relația noastră a fost una foarte frumoasă și la Survivor și după, dar, cumva, unele lucruri nu merg și atunci am hotărât, de comun acord, să ne despărțim.

Vă mulțumim foarte mult pentru susținerea voastră, pentru toate editurile frumoase pe care ni le-ați făcut, pentru toate videoclipurile, vă mulțumim că ați fost alături de noi. Puteți să ne susțineți în continuare, dar, momentan, noi vom merge pe drumuri separate. Avem nevoie de foarte multă susținere, sunt niște momente grele”, a dezvăluit Karina prin intermediul unor filmulețe postate pe instagram.

Andrei a confirmat și el despărțirea. Cei doi au decis de comun acord să nu mai formeze un cuplu fără certuri și reproșuri.