Un conservator britanic OMITE politicos ROMÂNII din "LUMEA A TREIA"

Publicat: Luni, 23 Septembrie 2013 10:01 // Actualizat: Luni, 23 Septembrie 2013 10:01 // Sursa: romaniatv.net

Influentul Lord Tebbit a avertizat într-o emisiune Sky News că imigranţi din "lumea a treia" încearcă să "îşi recreeze ţara" în Marea Britanie, construind "societăţi separate", dar a subliniat că aceste avertizări nu îi vizează pe români şi bulgari după anularea restricţiilor anul viitor.

Fostul preşedinte al Partidului Conservator, lordul Tebbit, a avertizat că imigranţii din "lumea a treia" nu intenţionează să se integreze în Marea Britanie şi şi-a exprimat susţinerea faţă de interzicerea portului vălului integral de către femei în anumite cazuri, în care este esenţial ca faţa persoanelor să fie văzută, potrivit ediţiei britanice a site-ului Huffington Post, citat de Mediafax.

Lord Tebbit a declarat pentru Sky News că avertizarea nu îi vizează pe români şi bulgari, după anularea la 1 ianuarie a restricţiilor care le sunt impuse. "Să nu sărim la această concluzie despre imigraţie. Problema mai mare în oraşele noastre este cauzată de imigranţi din lumea a treia care nu au intenţia să se integreze aici", a subliniat el. "Sunt persoane care şi-au părăsit ţara, au venit aici şi încearcă să-şi recreeze ţara lor în ţara noastră", a adăugat acesta.

"Nu avem probleme cu polonezii, cehii, slovacii sau francezii ori germanii care vin aici, nu ei sunt problema, iar eu le-am amintit adesea oamenilor că, în 1940, am fost extrem de bucuroşi să avem imigranţi polonezi aici. Fără ei, lumea ar fi pierdut Bătălia Angliei şi războiul", a subliniat Lord Tebbit.

În opinia sa, o problemă foarte gravă există în sud-estul Uniunii Europene (UE), şi anume imigraţia prin ţări din această zonă, astfel încât sunt necesare "unele controale". "Dar să nu vă gândiţi că problema este cauzată integral de instalatori polonezi. Nu este", a subliniat el.

Pe de altă parte, britanicii nu se integrează uşor în alte societăţi şi ar fi necesar să conştientizeze acest lucru atunci când "predică despre integrare", a declarat ministrul de Interne Chris Bryant din cadrul Cabinetului din umbră, într-o conferinţă a laburiştilor la Brighton, citând exemplul imigranţilor britanici din Torremolinos, în sudul Spaniei.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 nov 21:57
...nu vă gândiţi că problema este cauzată integral de instalatori polonezi. Nu este”, a subliniat el. Citeste mai mult pe RTV.NET
...
09 oct 11:24
Votează email 0 email
...majore “din cele mai vechi timpuri” şi insistând că ele nu au apărut în Europa în ultimii ani sau că ar fi legate de comunităţile est-europene stabilite în ţări occidentale. “Orice încercare de asociere a infracţionalităţii cu o naţiune anume sau de prezentare a...
23 sep 12:24
...în Marea Britanie, construind “societăţi separate”, dar a subliniat că aceste avertizări Citește mai departe…

...
1
EUR
4.8730
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H