Un consilier din judeţul Suceava a fost bătut chiar de fiul primarului

Un consilier PSD din localitatea Slatina, judeţul Suceava, susţine că a fost bătut chiar de fiul primarului. El spune că agresorul a vrut să-i dea o lecţie pentru că a refuzat propunerea tatălui său de a candida din partea PDL. Atacul ar fi avut loc chiar în ziua în care era programată învestirea noului consiliu.

RomaniaTV.net
30 iun. 2012, 05:31
Un consilier din judeţul Suceava a fost bătut chiar de fiul primarului

Consilierul susţine că se afla în trecere la o rudă când a fost agresat de fiul primarului şi de un prieten al acestuia. Bărbatul a ajuns la spital cu traumatism cranio–facial.

„M-a lovit, aici, la faţă, uitaţi doamnă. Aici m-o lovit, doamnă. Şi o venit şi în casă să mă bată, dar nu l-o mai lăsat că am tras uşa (…) E o familie de oameni criminali”, a declarat consilierul PSD Petru Vornicu.

Nici maşina consilierului, în care se afla nepotul lui de 12 ani, nu a scăpat din calea agresorilor.

VOX Elena Vornicu, sotia
„După ce o bătut pe soţul meu, băieţelul, nepotul era aici în maşină şi o venit, o spart toate geamurile cu cuţitul, i-o spart roţile de la maşină. Băiatul, nepoţelul, răcnea în maşină”, spune şi Elena Vornica, soţia consilierului.

Oamenii care au asistat la bătaie sunt revoltaţi.

Poliţiştii au audiat toate persoanele implicate în acest caz, mai puţin pe fiul primarului. Imediat după incident, în loc să dea explicaţii, acesta a plecat la un picnic.

Acest caz nu este singular la Slatina. În urmă cu doar câteva luni, un alt consilier a fost bătut.