Un consilier local PSD a plecat din secţia de votare ca să cânte la o înmormântare

Dascalul de la Parohia din comuna vasluiana Puiesti, Gheorghe Cucu, in acelasi timp si reprezentant al PSD in comisia de votare de la scoala din satul Lalesti a cerut invoire sa plece din sectia de votare in ulltima zi a referendumului pentru familie.

RomaniaTV.net
08 oct. 2018, 09:58
Un consilier local PSD a plecat din secţia de votare ca să cânte la o înmormântare

Ulterior, consilierul local PSD de Vaslui, a fost vazut alaturi de preotul din localitate, la o inmormantare. Satenii au anuntat ca a lasat sectia de votare fara supraveghere. Dascalul-consilier local social-democrat si membru in comisia de votare, le-a oferit jurnalistilor locali o declaratie halucinanta.

“Da, m-am invoit de la comisia de votare! Am lipsit cateva minute! Am lasat pe cineva in locul meu la inmormantare. N-am stat mult, avand in vedere ca am masina si intre Lalesti si Puiesti sunt doar 3 kilometri”, a spus dascalul-consilier local PSD Vaslui, membru in comisia de votare din Lalesti, potrivit vremeanoua.ro.

Doar ca Gheorghe Cucu a fost surpins si la pomana de dupa inmormnatarea lui „Mos Ursu’ unde a si cantat si la parastas, potrivit satenilor! Cu alte cuvinte, a lipsit cu orele.