Un contabil al Bisericii Evanghelice din Bucureşti, acuzat că ar fi furat 800.000 lei din casieria instituției

Percheziţii de amploare, miercuri dimineață, acasă la contabilul unui cult religios. Acesta este acuzat că ar fi furat 800 de mii de lei din casieria instituției, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

13 ian. 2021, 11:03
Un contabil al Bisericii Evanghelice din Bucureşti, acuzat că ar fi furat 800.000 lei din casieria instituției

Un contabil al Bisericii Evanghelice din Bucureşti,  acuzat că ar fi furat 800.000 lei. Suspectul ar fi luat această sumă din aprilie 2018 până în noiembrie 2020. Infractorul vizat de anchetă este contabil la Biserica Evanghelică din Capitală, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Un contabil al Bisericii Evanghelice din Bucureşti,  acuzat că ar fi furat 800.000 lei din casieria instituției

Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1 fac miercuri dimineaţă percheziţii într-un imobil din Capitală într-un dosar de delapidare în care contabilul unui cult bisericesc este suspectat că ar fi luat 800.000 de lei din casieria instituţiei.

Citeşte şi: Cine sunt cele 12 persoane reţinute în dosarul corupţiei din spitale. Fostul şef al Spitalului de Boli Infecţioase Braşov şi managerul Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc, în spatele gratiilor
Audierile se desfăşoară la sediul Serviciului Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 1. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Citeşte şi: Percheziţii DIICOT în cazul unor hoţi care furau din camioane aflate în mers. Poliţişti din Franţa şi Olanda iau parte la operaţiune
„Astăzi, 13.01.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigarea Criminalității Economice din Poliția Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în București și două mandate de aducere într-un dosar privind fapte de delapidare.

Din datele și probelev administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada aprilie 2018- noiembrie 2020, un barbat, in calitate de contabil al unui cult bisericesc ar fi însușit din casieria instituției suma de 800.000 lei.

Audierile se desfășoară la sediul Serviciului Investigarea Criminalității Economice a Sectorului 1. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.”, se arată în comunicat.

Citeşte şi: Percheziţii la trei spitale din Braşov, după ce mai mulţi angajaţi au solicitat concedii medicale fictive pe durata stării de urgenţă