Un controlor de bilete a salvat pasagerii unui tramvai la Timişoara, după ce vatmanul a leşinat

Un tramvai care circula pe linia 4 din Timişoara a scăpat de sub control, vineri după-amiaza, după ce vatmanul aflat la comenzi a leşinat, controlul garniturii fiind preluat de un controlor al regiei de transport care se afla întâmplător în vagon, transmite corespondentul MEDIAFAX.

22 iul. 2016, 14:35
Un controlor de bilete a salvat pasagerii unui tramvai la Timişoara, după ce vatmanul a leşinat

Incidentul a avut loc pe strada Ştefan cel Mare din Timşoara, după ce vatmanul unui tramvai care circula pe linia 4 a leşinat, potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome de Transport Timişoara.

Conform sursei citate, în acel moment, în vagon se aflau mai mulţi pasageri, dar şi un controlor RATT, care a preluat imediat controlul comenzilor şi a reuşit să ducă tramvaiul câteva zeci de metri, oprindu-l în siguranţă.

La faţa locului a fost solicitată de urgenţă intervenţia unei ambulanţe, care l-a preluat pe vatman şi l-a transportat la spital.

De asemenea, la locul incidentului au ajuns reprezentanţi ai RATT, Poliţiei şi Inspectoratului Teritorial de Muncă, care au început o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului.