Un copil a fost lovit din plin de două maşini în Constanţa VIDEO

Nicio zi fără un accident de circulaţie grav. Un copil de 7 ani, din Constanţa, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovit în plin de două maşini. Iar în Gorj, un bărbat a fost găsit mort după ce o maşină l-a lovit, iar şoferul a fugit de la locul accidentului. De vină au fost imprudenţa la volan dar şi inconştienţa pietonilor.

RomaniaTV.net
14 ian. 2012, 07:59
Un copil a fost lovit din plin de două maşini în Constanţa VIDEO

Un copil de 7 ani a fost lovit vineri seara în plin de două maşini, pe un bulevard din Constanţa. Băiatul se juca pe stradă, fără ştirea bunicii în grija căreia era lăsat.

„Un minor în vârstă de 7-8 ani s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fără să se asigure fiind şi nesupravegheat, fapt pentru care a fost lovit de un autoturism după care a fost proiectat de un alt autoturism care se deplasa în acelaşi sens”, a declarat Marian Aldea, Poliţia Rutieră Constanţa.

Copilul a fost dus la spital, la secţia de terapie intensivă, unde medicii s-au străduit să îl ţină în viaţă.

Poliţiştii din Gorj au stat în alertă după ce un bărbat de 45 de ani a fost găsit mort pe carosabil. Autorităţile spun că este vorba despre un accident, iar şoferul vinovat a fugit de la locul faptei. Accidentul s-a produs la graniţa dintre judeţele Gorj şi Mehedinţi, iar poliţiştii au făcut filtre la toate ieşirile din Gorj.

Dacă va fi identificat, şoferul riscă până la 7 ani de închisoare pentru fugă de la locul accidentului şi ucidere din culpă.