Un copil a fost rănit grav în urma coliziunii dintre două autovehicule. A intervenit elicopterul SMURD

Un copil de 7 ani ce a fost grav rănit, fiind în stare de comă, a fost preluat de un elicopter SMURD, în urma unui accident rutier petrecut, luni după-amiază, pe DN 2A, în dreptul primăriei din localitatea Crucea, în care au fost implicate două autovehicule, potrivit autorităţilor judeţului Constanţa.

RomaniaTV.net
03 iun. 2019, 14:43
Un copil a fost rănit grav în urma coliziunii dintre două autovehicule. A intervenit elicopterul SMURD

„Accidentul s-a produs pe DN 2A, în centrul localităţii Crucea. Un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un auto care circula regulamentar. A rezultat vătămarea corporală a unui copil de 7 ani. Acesta este preluat de elicopterul SMURD”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, copilul este în stare de comă şi a fost intubat, fiind transportat cu elicopterul la spitalul judeţean.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 2A (E60) Hârşova – Constanţa, pe raza localităţii Crucea, judeţul Constanţa, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, un minor a suferit leziuni grave. Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri de mers.