Un copil de 2 ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 4, în Sibiu. Micuțul a fost salvat de sârmele de rufe din fața blocului

Un copil de doi ani din Sibiu a ajuns la spital, marți, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuințe. Micuțul a supraviețuit ca prin minune, căderea fiindu-i atenuată de sârmele de rufe.

22 aug. 2023, 21:59
Un copil de 2 ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 4, în Sibiu. Micuțul a fost salvat de sârmele de rufe din fața blocului
Un copil de doi ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 4, în Sibiu

Un băiețel de doi ani din municipiul Sibiu a fost transportat la spital, marți după-amiază, după ce a căzut de la geamul apartamentului, situat la etajul al patrulea al unui bloc. Copilul a căzut prima dată pe sârmele de rufe din fața blocului și apoi pe pământ, fiind preluat de un echipaj SMURD fără traumatisme vizibile.

Citește și: Lacrimi de durere în fața Maternității din Botoșani, după moartea tinerei în vârstă de 25 de ani: „Și eu sunt Alexandra!”

Copilul a fost preluat în stare conștientă, fără traumatisme vizibile și a fost transportat de urgență la Spitalul Luther din Sibiu, pentru investigații de specialitate.

În momentul incidentului, băiatul era acasă cu părinții săi și un alt copil, de șase ani. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

„Polițiștii sibieni au constatat că este vorba despre un băiat în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la geamul apartamentului în care locuiește, situat la etajul 4. În apartament se mai aflau cei doi părinți și un alt minor în vârstă de 6 ani. Copilul a fost preluat de echipajele medicale și a fost transportat la spital conștient. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest incident”, spun reprezentanții Poliției Sibiu.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul copiilor din Botoșani aruncați de mamă de la balcon. Tatăl micuților rupe tăcerea. ”Nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest”

„Băiatul a fost adus în serviciul CPU al Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu stabil hemodinamic și respirator, fără leziuni amenințătoare de viață. S-au făcut investigațiile și consulturile de specialitate și a fost internat în secția Chirurgie Pediatrica pentru supraveghere și tratament”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Sibiu.