Răsturnare de situație în cazul copiilor din Botoșani aruncați de mamă de la balcon. Tatăl micuților rupe tăcerea. ”Nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest”

Noi detalii halucinante ies la iveală în cazul copiilor din Botoșani aruncați de mamă de la balcon. În timp ce mama micuților a fost internată la psihiatrie, tatăl celor doi rupe tăcerea despre ce s-a întâmplat în seara în care a avut loc cumplita tragedie.

22 aug. 2023, 09:08
Răsturnare de situație în cazul copiilor din Botoșani aruncați de mamă de la balcon. Tatăl micuților rupe tăcerea. ”Nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest”
Răsturnare de situație în cazul copiilor din Botoșani aruncați de mamă de la balcon. Tatăl micuților rupe tăcerea.

Răsturnare de situație în cazul copiilor din Botoșani aruncați de mamă de la balcon. Bărbatul este sfâșiat de durere și nu îi vine să creadă că soția sa a fost în stare să facă un asemenea gest necugetat.

Citește și Mesajul șocant trimis de mama din Botoșani care și-a aruncat copiii de pe balcon cu doar câteva secunde înainte de gestul extrem: „Asta era marea ta problemă. Sper să fii fericit”

Răsturnare de situație în cazul copiilor din Botoșani aruncați de mamă de la balcon

Tatăl micuților a dezvăluit că cu doar câteva minute înainte să își arunce copiii de pe balconul hotelului, unde era cazată, soția sa i-a dat un mesaj ciudat care se încheia cu ”Adio!”.

Acesta a subliniat că nu s-a gândit o clipă că femeia va fi în stare să recurgă la un asemenea gest extrem.

”Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea. Sâmbătă, pe 26 august, era ziua celui mic și pe 6 septembrie ziua celui mare. Și au rămas baloanele sigilate. Am întrebat-o ce are, nu a vrut să spună. După, la ora 23:30, mi-a dat un mesaj în care mi-a spus ce mi-a spus și la urmă a scris un ”adio”, dar nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest”, a declarat tatăl copiilor.

La scurt timp de la tragicul incident, femeia a fost internată la secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromatii din Botoșani.

”A fost internată o femeie în vârstă de 23 de ani la secția de Psihiatrie, cu ordonanță de la procuror în vederea unei expertize medico-legale. Pacienta despre care este vorba nu este în antecedente cu afecțiuni psihiatrice”, a declarat Ioan Asaftei, purtător de cuvânt al Spitalului Mavromatii Botoșani.

Din păcate, în urma impactului cu solul, băiatul de doar doi ani a murit pe loc, iar fratele lui de trei ani este în stare critică, medicii fiind sceptici în privința șanselor sale de supravițuire.

”Copilul a fost adus în stare foarte gravă, în stare de comă profundă, scorul Glasgow este de patru. Deci este un scor Glasgow foarte aproape de ceea ce numim noi moarte cerebrală. Din păcate, nu sunt leziuni care să poată fi rezolvate neurochirurgical”, a afirmat medicul Marius Dabija.

Vecinii din localitatea natală a mamei celor doi copii, sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că femeia a fost în stare să comită o asemenea faptă.

”Era o fată foarte respectuoasă, atentă cu copiii, dar cred că prea posesivă. Mama soacră povestea mereu că și-ar fi dorit mai mult să o ajute, să îi ia măcar unul din copii. Din cele spuse de ea, deducem că nu a vrut asta, ci a vrut singură să își crească copiii”, a spus o femeie din localitate.

Citește și Caz șocant la Botoșani! O femeie și-a aruncat copiii de 2 și 3 ani de la balcon. Ulterior femeia a amenințat că se va sinucide