Un copil de 4 ani a căzut de la etaj. A fost transportat de urgenţă la spital

Un copil de patru ani a căzut de la etajul unu al unui bloc din Piteşti. El a fost transportat de urgență la spital, după ce a suferit mai multe traumatisme.

11 mai 2021, 08:36
Un copil de 4 ani a căzut de la etaj. A fost transportat de urgenţă la spital

Un copil de 4 ani a scăpat ca prin minune după ce a căzut de la etajul unu al unui bloc din Piteşti. Acesta s-a ales cu o lovitură puternică la cap şi a fost transportat de urgenţă la spital.

UPDATE: Copilul de 4 ani va fi transportat la Bucureşti, el fiind intubat şi ventilat mecanic. Imediat după cădere, micuţul era conştient şi spunea că îl doare o mână, însă starea lui s-a agravat.

Potrivit unor surse citate de News.ro, băieţelul ar fi rămas câteva minute singur acasă, dormind, timp în care mama lui a plecat cu fratele mai mare către staţia de autobuz, pentru ca acesta să meargă la şcoală.

Nu se ştie cum a ajuns copilul să cadă de la etaj, însă o vecină a auzit zgomotul produs de căderea băiatului pe beton şi a chemat ajutor.

Un copil de 4 ani a căzut de la etaj

Incidentul s-a petrecut marţi dimineaţă, într-un bloc din Piteşti. La faţa locului a sosit imediat un echipaj SMURD, iar copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Băieţelul de patru ani era conştient în momentul în care a fost preluat de medici.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

Citeşte şi Mărturie cruntă făcută de fiul pacientei nevăzătoare care a căzut de la etajul spitalului din Marghita: „Au lăsat-o să moară!”

De-a dreptul miraculos! Un copil de trei ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc

Un băiețel de doar trei ani a supraviețuit în mod miraculos după ce a căzut de la etajul 5 al unui boc din New York. Cel mic s-a ales doar cu un picior rupt.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, iar cel mic se afla acasă, alături de mama, sora și mătușa sa. Într-un moment de totală neatenție, băiețul, care suferă de sindromul Down, s-a aplecat peste fereastra balconului şi a căzut în gol. Momentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Băiețelul a aterizat pe copertina unui magazin, apoi s-a prăbușit pe trotuar, în fața blocului. Acesta a încercat să se ridice, însă nu a reușit. În doar câteva minute, mai mulţi trecători au sărit în ajutorul micuțului. Unul dintre aceștia a sunat de urgenţă la salvare, iar altul l-a luat pe Jose în braţe, încercând să îl calmeze. Mătușa băiețelului a coborât imediat să îl caute, în timp ce amam sa a rămas în casă, îngrozită fiind de gândul că fiul său a murit.

Conform rudelor celui mic, acesta ar fi împins o bucată de carton așezată în dreptul aerului condiționat și ar fi alunecat prin spațiul rămas. Nici mama, nici mătusa nu și-au dat seama de absența sa. La un moment dat, un vecin le-a bătut puternic în uşă și le-a dat cumplita veste.

Citeşte şi Tragedie la Galaţi. O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 3